- Három játékprofillal készült az új Arc meghajtó
- Befutottak a beágyazott rendszerekbe szánt, tempós Ryzenek
- Mi történik a szemeddel, ha napi 8 órát monitort nézel? | Orvos válaszol
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- 350 Hz-es IPS kijelzővel gyarapodott a Samsung portfóliója
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeorgeV
aktív tag
válasz
kisapa #33196 üzenetére
Én kettő darab számítógépet (notebook) használok párhuzamosan, az egyiken frissítettem Win10-re, a másikon maradt a Win8.1. A Win10-es gépen sajnos előfordult már, hogy nem akart bebootolni, csak forgott az a sok pötty, aztán semmi. Ilyen dolgok miatt a munkára használt gépemet nem is mertem Win10-re frissíteni.
Mivel a Win8.1-es gépen Start Menüt használok és a modern alkalmazások is ablakban futnak (ModernMix), eléggé hasonlít egymásra a két a rendszer. Például, ha megnyitom a Gépházat a Win8.1-ben és a Win10-ben, szerintem teljesen azonos a kettő, még abban is megegyeznek, hogy időnként mindkettő az Eszközök menüpontnál száll el (bezáródik a Gépház).
Szerintem az MS megint stratégiai hibát vétett. Más rendszereknél van egy asztali és egy mobil/táblagépes platform. Először az MS ott hibázott, hogy három rendszert fejlesztett (asztali/RT/Phone). Most is átesett a ló másik oldalára, mert egy univerzális rendszert erőltet, pedig lehet látni, hogy az asztali rendszert nem lehet ráhúzni a mobil platformra, mert annak az lesz a vége, hogy az eddigi szuper Windows Phone helyett a Windows Mobile 10 még erős hardveren is szaggatva képes csak működni.
Majd a Windows 12. Mivel több variációs lehetőség már nincs, ott fognak rájönni, hogy a Windows 12 lesz az asztali platform, a Windows Phone 12 pedig az ideális mobil/táblagép platform.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest