- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Vezetékes FEJhallgatók
- Megfizethető, Pulse szériás Sapphire alaplap DDR5-ös Ryzenek alá
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
csixy
addikt
válasz
Sweet Lou 6 #2347 üzenetére
Nem tudom, hogy az Acer Emachines EL1600 tud-e PAE ill NX bit opciót, de a win8.1 32 bites verziója úgy fut rajta mint a huzat, csak a túlreklámos HTML oldalak le-fel ugrálása bosszant egy kicsit amíg betöltődik az oldal. Igaz, hogy az egyetlen ramot 2 Gigás modulra cseréltem (létezik 4gigás DDR2-es modul?, és vajon az alaplap tudna-e vele mit kezdeni?, persze itt még a 32bites rendszer is akadály), a SATÁs optikai egységet kivettem és a felszabaduló SATA portra egy 64gigás SSD került (ennek elhelyezéséhez kellett egy kis akrobatika) , az optikai egységet pedig egy PATA portossal pótoltam ,de ehhez a tápot egy csípőfogó és némi forrasztóón segítségével kellett generálni (a táp elbírja , mert a pluszban betett SSD nem sokat eszik , az optikai egység , meg nem sokat megy). A 160gigás HDD maradt úgy ahogy volt. Továbblépési lehetőség egy ma még driverezhető PCI portos videokártya lehetne, ha volna ilyen (Tudna valaki ilyenre tippet adni?).
Na erre az ócskavasra rá lehet majd tolni a 32bites Win10 frissítést?
A mostani win8.1-em legális, mert az előzmény XP-re vettem anno az akcióban 7000-ért frissítés gyanánt.
Igaz hogy előtte az XP-t clonezillával copiztam a vinyóról az SSD-re. -
ReSeTer
senior tag
válasz
64bithez elvileg vt-x is kell, nem?
(Egyébként másnak megy ezzel a alaplappal, f8-as biossal, ami nekem is fent van, tehát fogalmam sincs, mi a probléma a 8.1-nél.
Kíváncsi leszek 10nél előjön-e ugyanez.) -
Bkrisz9
őstag
válasz
Köszönöm a válaszokat
akkor amint kijön az új build rakom is fel
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Goddess of Victory: Nikke
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nintendo Switch 2
- Medence topik
- Túra és kirándulás topic
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest