Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Bluetooth hangszórók
- Androidos tablet topic
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gaming notebook topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
d@minator
addikt
válasz
tordaitibi #158736 üzenetére
#158737Zoz, #158739King Unique, Geth
1. BIOS-ban csak a m2 volt látható. Átraktam CSM Legacy-ra ekkor megjelent a SATA SSD is. Előre raktam de semmi, ugyanúgy viselkedett. Így hagytam.2.Megoldás: Letöltöttem az EasyBCD programot Win11-ben az Edit résznél a boot sorrendben a Win10-et pipáltam ki elsőnek. Újraindítás után megjelent a klasszikus rendszertöltés vezérlő. És már nem idult újra a WIN10 választásnál.
Lehet ez a program csak annyit csinált, mintha a Win11 msconfig/Rendszerindításban a Win10-et tettem volna alapértelmezettre?! Programot utána töröltem.
3. Win11-et előre: A WIn11-et szerettem volna előre így átraktam mindkét Win-ben a Win11-et alapértelmezettre. Így is működött. Sőt a CSM helyett visszaállítottam az UEFI-t így is működött egy pár restartig rendesen mindkét OS...4. Aztán egyszer nem tudom mi történt mindkét WIN a helyreállítási képernyővel jött be. Elegem lett. Újratelepítés. Viszont egyik telepítő sem látott meghajtót amire települhetne(BIOS látta).
Kivettem egyenként úgy sem. Aztán gugliztam... Ki kellett kapcsolni ASUS lapál a System Agent/VMD-t. És működött. Megjelentek a telepítőben a meghajtók. Ez azért érdekes mer még sosem kapcsoltam ki ezt ezelőtt.
5. Egyenként telepítettem de nem párosítottam össze DUAL BOOT-nak még őket. Ja az Indiana Jones már el sem indul fekete képenyő Win11 alatt.
Nyomozás majd folytatódik valamikor.
#158740Doky586: Igen, az a fránya SSD a VGA alatt van, ezt az egyet utálom az m2-ben.Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
válasz
tordaitibi #158736 üzenetére
SATA-ról nem tud bootolni, mert a Win10 telepítésekor nem vette ki az M2-t, így annak boot particiójába került bele a Win10 bejegyzése, nem lett sajátja.
Írta, hogy a BIOS csak az M2-esen lát Windows Boot Manager-t.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest