- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- A Perplexity felvásárlását fontolgatja az Apple
- XIV. Leó pápa szerint a politikusoknak kezdeniük kell valamit az AI-veszélyekkel
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Vízpart, vakáció és hardverek
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
height #156510 üzenetére
Na itt vagyok, csak sok dolog volt...
Tehát szimpla fülbedugós füles: azokat elég könnyű meghajtani, tehát olyan baj nem lehet.
Éééés a lényeg ott van: ha csak az előlapinál jelentkezik, akkor biztosan árnyékolási probléma!
Szedd le az oldalát és nézd meg, hogy a kötegelt kábel, ami az előlap könyékéről megy az alaplapba, az nincs-e véletlen túl közel a 4070 Ti Superhez, ami elég bika kártya annyira, hogy szép elektromágneses teret csinál már önmagában
Próbáld meg arrébb tenni azt a kábelt akár úgy is, hogy menet közben hallgatod a fülest és nézed hogy változik a zaj.
Sajnos simán előfordulhat, hogy nem fogsz neki jó pozíciót találni, mert ha nincs rendesen szigetelve a kábel, akkor...ez van. Redditen olvastam olyan kókányt, hogy valakinek sikerült megszüntetni a zajt úgy, hogy alufóliába tekerte a kábelt, de ezzel azért vigyáznékjack982 igen, a pofátlan árazásnak az lesz az eredménye, hogy mégtöbb piacot veszt a PC. Így is már csomóan nyomkodnak inkább telefont, de ez az almásoknak is bőven ad lehetőséget
Maelephant +1, most úgy vettem egy új RX 7800 XT-t, hogy a régit 6700 XT-t 112k-ért eladtam és eladtam minden egyéb lomot, ami már nem kell és így kb. 40k körül jött ki a kártya
Azért így más, mintha 0-ról kellene újat venni.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- 3D nyomtatás
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- PlayStation 5
- Mozilla Firefox
- Milyen légkondit a lakásba?
- Háztartási gépek
- Nintendo Switch
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest