- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
daczkó #15478 üzenetére
Köszi a kedvességed, - schawo , neked is - de - mint egyetlen lehetőség - már visszaálltam 8.1-re, hiszen valamin kellett olvasgatnom a hiba után. Ilyen este későn biztosan nem állok neki DVI kábelt keresgélni vagy egyáltalán gondolni rá, 2015-ben.. Grrrr... (meg, egyébként se: legalább lesz okom fúj-olni a MS-t.
Ma megkerestem a technikai támogatás telefonszámát. Holnap lesz velük egy kis elbeszélgetésem..)
Ám, Te, daczkó, hát csak nem válaszoltál a kérdésemre: kipróbáltad, hogy ez valóban működik? Lásd, én is tudok linkelni hivatalos infót - fentebb megtettem - hogyan érhető el telepítő médiáról a csökkentett mód, épp csak rohadtul nem az a menüpont van a telepítő futtatásakor, mint az oktatóanyagban. Ezért kérdezem: próbáltad, valóban működik?
Ezt a hsz-t találtam itt korábbról. Ezek szerint, ha nincs TV-re kötve a gépem, így jártam, nem lesz jelem Display Porton? Na, ez már a "jóvan, kaccsojja ki" - szint.
Hagyom mára a francba az egészet.
Vajon, ha már volt fent a W10, és azt is olvastam, hogy aktivált, akkor- annak ellenére, hogy visszaálltam - elvileg nekiugorhatnék a tiszta telepítésnek? hiszen a PC-azonosítóm már megképezték?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged