Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
szundybence
aktív tag
válasz
mefistofeles
üzenetére
Amúgy elárulom, hogy fordított helyzetben a Linux topicban átharapnák a torkodat.........
Igen, ez igaz. Voltam abban a helyzetben is, mert van olyan dolgom, amit linuxban egyáltalán nem tudok megoldani és ezt ott is le mertem írni. És egyébként van olyan is egy csomó, amit meg csak olyan körülményesen, hogy nem érdemes rá időt pazarolni csak azért, hogy elmondhassam, én csak linuxal dolgozom. De mivel ez fordítva is igaz, itt is leírom, hogy van amihez érdemesebb linuxot használni. Ez van. Ez az igazság, még akkor is ha leharapják érte az ember fejét.
Dehát nem Hihglander filmhős egy oprendszer. Nem kell, hogy csak egyetlenegy legyen belőle. Én azt használok egyszerre, amit csak akarok.Talán ezt a kisfilmet is érdemes megnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Dehát nem Hihglander filmhős egy oprendszer. Nem kell, hogy csak egyetlenegy legyen belőle. Én azt használok egyszerre, amit csak akarok.