-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
Kenderice #124767 üzenetére
"Azt hiszem áttérek linuxra, a win egyre fosabb..."
Ne tedd...
Én a múlt héten Linuxoztam egy kicsikét, mert a NAS HDD-jét azzal tudtam megberhelni, de amit az ott össze művelt, azt még talán a Win95,98,Ce,Me se tudta együtt produkálni
Na, jó, nem ennyire durván, de csinált érdekeset az Ubuntu.
Kezdte azzal, hogy a boot pendrive-ról indítva nem indult el. Eljutott 3 pöttyig, ott megált.
Nyomtam 10 perc után egy reset-t, akkor meg majdnem betöltődött az üdvözlőképernő.
Harmadikra bebootolt, pedig még a pendrive-t sem igazítottam meg, csak a reset-t nyomtam.
Utána pedig a két monitor közül az egyiket kb 10Hz-el (nem száz, tíz...) villogtatta, fogalmam sincs miért.
Ubuntu 20-as nem látja rendesen az SMB hálózatot, ezért azzal 1 napig nem bírtam elérni a NAS-t, hogy visszamásoljam rá a cuccot.
Aztán Ubuntu18-al minden gond nélkül átment.
De ez 1 nap volt, mire végigszoptam.
Tudom, az Ubuntu az egyik leg rettenetesebb UI, a Windowshoz szokott szemnek, de nem azzal volt a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest