- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fujifilm X
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- SSD kibeszélő
- Gaming notebook topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Archanon
őstag
válasz
bobalazs #117561 üzenetére
Köszönöm a választ! Akárhogy is, nekem az végig engedélyezve volt a legtöbb programmal, érdemi változást nem értem el a ki be kapcsolgatásukkal sem sajnos. Letöltöttem másik forrásból a Realtek drivert, és az megoldotta a problémát, voilá.
Sajnos nem jöttem rá, hogy mi lehetett a gond, de legalább működik.
Azóta vettem külső hangkártyát is, de ezzel is meggyűlik a bajom...Bár ez ide talán már off téma - valamiért irdatlan fehér zajokat küld a mikrofonom TeamSpeak-en a túloldalra időnként, de ilyen eszméletlen hangos sistergős-susogós-szélbúgást, nem csak ilyen apró pukkanásokat, vagy gyenge statikus zajt, és sokáig nem hagyja abba. Eskü mintha folyamatosan fújnék bele a mikrofonba teli tüdőből. Ha újracsatlakoztatom a kábeleket - ami felteszem nem túl egészséges az élettartamra tekintve -, akkor egy darabig megszűnik, majd teljesen random idő után újrakezdi, még csak azt sem tudom mondani, hogy csinálok valami olyat, amitől elkezdi, mert teljesen... véletlenszerű. Én meg ellenben kristálytisztán hallok mindent (óh, és mennyire imádom), de csóró ismerőseim a túloldalt inkább letiltanak, mintsem halláskárosodást szenvedjenek miattam. Laptopba begudva a külső hangkarit, és ugyanazt a fejhallgatót rácsatlakoztatva nem tapasztaltam a jelenséget... Creative SoundBlaster X-Fi HD + HyperX Cloud Alpha páros, vadiúj minden... De megőrjít. Ötlet eeeeesetleg valakinek, lehet-e ez Windows beállítás probléma, vagy mindenképpen valami driver/szoftveres az eset, vagy netán hibás termék - gondolok itt a hangkártyára, mert csak azzal jelentkezik az ominózus
sh*tstorm?(#117562) grizlisandor: Köszi, nem tudtam, hogy végre elérhető itthon is VPN nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Inhuman Resources teszt
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Gitáros topic
- Jön az új 80 Plus fokozat az adatközpontokhoz
- Motoros topic
- Óvatosak a németek, de megadóztatnák az online óriáscégeket
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Router gondok
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest