Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geth
veterán
válasz
liszi70
üzenetére
Igen, tudom, ez az előnye a hibernálásnak, viszont az alvó módnál 1,241 másodperccel lassabb.
Ez tökjó, de ő nem a hibernálásról írt, hanem a hibrid alvásról...
A felkeltés semmivel sem lassabb, hiszen sima alvásból kel fel. Áramtalanítás után meg nem összemérhető, mert a sima alvásnál ugye kuka a mentett állapot.
Az altatás így lehet hogy lassabb, én nem méregettem (NVMe).de kikapcsolni már kockázatos a hdd-ket működés közben
Alapvetően igen, de nem néztél utána eléggé
Én is az (hibrid) altatás mellett maradtam, Te arra gondoltál szerintem hogy az altatás mellett maradtál hibrid alvás NÉLKÜL.
Szándékosan mosogatod össze a hibernálás funkciót a hibrid alvás képességgel? Vagy ennek is jól utánaolvastál?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Sorozatok
- Számos VGA kihalhat a memóriapánik miatt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Gyúrósok ide!
- Eltűnt a fél internet!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hővezető paszták
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-7G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest