Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
liszi70
üzenetére
" hiszen nyilván eljutnak hozzá az adatok" - Sőőőt! Eleve a szervereiken tárolják az aktivációt adott gépekhez.
Tehát mindig megvan nekik minden, mégsem tiltják. Valami oka csak van. És ha Ők engedik, nehogy már egy egyszeri júzer kezdjen ezen kötözködni vagy akár csak filozofálni... 
(#103274) JamesHun:
Én nem adok el, én max vásárolok. És ha teszem azt veszek pl. emagról egy Sony tv-t olcsón meg egy Husqvarna sövényvágót olcsón és mellé egy win10et meg egy office19-et olcsón, és még működnek is, nehogy már kételkednem kelljen az eredetiségükben. ÉS neked sem kell. Ha szerintem a Sony tv és a Husqvarna sövényvágó eredeti, akkor szerintem a win és az office is. Ennyi. És mint egyszeri felhasználó, örülök míg működnek, és hogy milyen jó "bótot" csináltam. ÉS eszembe sem jutna bármiféle illegalitás. Ha egyszer jön MS és tilt, akkor meg már elkezdek a tv-n és sövényvágón is agyalni, nem e véletlenül vmi sufniban összerakott junoszty tv-t sonyra festve meg vmi dzsunkán idejövet összerakott sövényvágót vettem-e a hamis ms termékek mellé...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- AliExpress tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mozilla Firefox
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OLED TV topic
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- BorosPoH!ár
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Tehát mindig megvan nekik minden, mégsem tiltják. Valami oka csak van. És ha Ők engedik, nehogy már egy egyszeri júzer kezdjen ezen kötözködni vagy akár csak filozofálni...