Hirdetés
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
liszi70 #103280 üzenetére
" hiszen nyilván eljutnak hozzá az adatok" - Sőőőt! Eleve a szervereiken tárolják az aktivációt adott gépekhez.
Tehát mindig megvan nekik minden, mégsem tiltják. Valami oka csak van. És ha Ők engedik, nehogy már egy egyszeri júzer kezdjen ezen kötözködni vagy akár csak filozofálni...
(#103274) JamesHun:
Én nem adok el, én max vásárolok. És ha teszem azt veszek pl. emagról egy Sony tv-t olcsón meg egy Husqvarna sövényvágót olcsón és mellé egy win10et meg egy office19-et olcsón, és még működnek is, nehogy már kételkednem kelljen az eredetiségükben. ÉS neked sem kell. Ha szerintem a Sony tv és a Husqvarna sövényvágó eredeti, akkor szerintem a win és az office is. Ennyi. És mint egyszeri felhasználó, örülök míg működnek, és hogy milyen jó "bótot" csináltam. ÉS eszembe sem jutna bármiféle illegalitás. Ha egyszer jön MS és tilt, akkor meg már elkezdek a tv-n és sövényvágón is agyalni, nem e véletlenül vmi sufniban összerakott junoszty tv-t sonyra festve meg vmi dzsunkán idejövet összerakott sövényvágót vettem-e a hamis ms termékek mellé...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- OLED TV topic
- Epic Games
- Gitáros topic
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Suzuki topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3162, 100% Akkumulátor
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 89% akku
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest