Hirdetés
- Új handheld gép jön a My Arcade-től a nosztalgiázni vágyók számára
- Vezetőváltásokat jelentett be az Intel
- Törvényben kötelezné az USA a hazai AI igények elsődleges kiszolgálását
- Nem tetszik pár profi eSport játékosnak, hogy Intel CPU-val kell játszaniuk
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
Barthezz2 #9014 üzenetére
100% biztonsággal ezt senki sem tudhatja. Én azt valószínűsítem, hogy 29.-én jön frissítés és ugyanúgy legális lesz, ahogy a w8.1 volt. Új iso-t se zárnám ki, de inkább az első forgatókönyvre szavaznék, legalábbis azoknál, ahol windows 10 alatt látszik az előző, legális kulcs biosból.
Gondolom, nem véletlenül települt a gmx malware, így tudják, mennyi a legális, és mivel aktiválták.
Mondjuk beba**na, ha egy frissítéshez új iso kellene. -
premete
veterán
válasz
#58000384 #8948 üzenetére
Nem hiszek a szerencsében, abban inkább, hogy a Microsoft a Dell nagyságrendű cégeknek ad lehetőséget a az előző oem kulcs használatához w10 alatt is. Arra is kaptak 2 milliárd dollárt, hogy a windows-t nyomassák.
A másik, szerinted hány százalék nem üzleti gépen van Magyarországon LEGÁLIS windows?
Azt kipróbáltam a kedvedért, hogy teljesen szűz telepítéssel felmegy a 240-es iso, kulcs nélkül, és aktiválódik nálam; azt valaki kipróbálhatná, hogy legális w7-w8.1 oem-re a kibontott isoban a setup.exe-re kattintva felfrissíti-e, illetve aktiválja-e; erre is vannak pro és kontra postok. -
premete
veterán
válasz
#58000384 #8940 üzenetére
Pár órája próbáltam, és működik: letöröltem az ssd-t, töröltem az összes recovery particiót, feltettem a w10 10240 isot, nem adtam meg semmilyen kulcsot, mégis aktiválta magát első netre lépéskor. Én is utánaolvastam a neten, azt írják többen, hogy LEGÁLIS windows 7 SP1/Windows 8.1 esetén működik, friss telepítésnél és frissítésnél is a kulcs nélküli történet, kms aktivátorok és hasonlók esetén nem.
Ki kellene próbálni annak, akinél nem működik, persze az is fontos lehet, hogy uefi-e, illetve a kulcs benne van-e a gépben gyárilag. -
premete
veterán
Garancia semmire nincs, én arra tippelek hogy 29.-én jön egy frissítés, amivel a preview kulcs eltűnik, és a másik kulccsal aktiválja magát a rendszer (tegnap írtam, hogy kiírta a windows az eredeti, w8.1 kulcsomat is).
powershell "(Get-WmiObject -query ‘select * from SoftwareLicensingService’).OA3xOriginalProductKey"@Borisz76: igen, ugyanúgy működik.
-
premete
veterán
Ki lehet lépni az insider programból és aktiválva marad a gép? Rányomtam a kilépésre, és engedte, az előző buildeknél nem élt a lehetőség:
Windows 10240, isoból, szűz ssd-re, Dell OEM W8.1 pro volt rajta eredetileg, semmilyen kulcsot nem adtam telepítéskor, hiába kérte.
Első netre lépéskor aktiválta magát.
-
premete
veterán
válasz
#58000384 #8906 üzenetére
Ha elolvastad volna amit írtam, nem emlegetnél kulcsokat.
Nálam is így volt, és sok ezer embernél. Az lehet, ahogy írtam, hogy kell LEGÁLIS windows 7 SP1, vagy Windows 8.1 kulcs a gépben, vagy ezek alól az isoból a setuppal frissítést futtatni, és aktiválódik.
Bemásoltam azt is, hogy windows 10 alatt 2 kulcs található nálam, a windows 8.1 pro és a windows 10 insider kulcs, holott isoról telepítettem, szűz ssd-re, és semmilyen kulcsot nem adtam meg. -
premete
veterán
válasz
mefistofeles #8779 üzenetére
Mindegy minek hívják, ezt kapták az OEM-partnerek, ez lesz az RTM 29.-én is; addig jön pár WU frissítés, ami feltelepül, ahogy utána is, mert sose lesz végleges. Nem tartom életszerűnek, ha ezzel a mostanival kiadják az új gépeket, és a usernek másik iso-t kellene letöltenie.
-
premete
veterán
Logikus a gondolatmeneted; amúgy nálam se akart este megjelenni a frissítés, tegnap délben kulcs nélkül tettem fel a 166-os szűz en-us pro iso-t, ami kapott egy kulcsot aktiváláskor, és reggel a wu frissítéskor 240-esre lett ez aida szerint: OS version: 6.3. 10240.16387 Key: VK7JG-.....-3V66T. Lehet hogy több kulcs is van?
Originalkey-ként még találtam egy 23HNW kezdetűt is powershellel, ez lehet a biosban lévő 8.1-es OEM kulcs?
Én nem írtam be semmit, az biztos. -
premete
veterán
válasz
CharlieDrop #8618 üzenetére
Akkor kapjátok meg Release to Manufacturing.
Aki nem regisztrált, annak talán már holnap meglesz. -
premete
veterán
Automatikusan aktiválta magát, és van is benne serial, megnéztem, nem az, amivel telepíteni lehetne (8N67H-M3CY9-QT7C4-2TR7M-TXYCV) Én telepítéskor csak a "skip", majd a "do later-t nyomtam, nem adtam meg semmilyen kulcsot.
Mindegyiknél más, a 158-as serial nélkül meg akarta vetetni a w10 prot 840 forintért. -
premete
veterán
válasz
mefistofeles #8562 üzenetére
Eddig sem volt szó arról, hogy minden insider megkapja 29.-én.
-
premete
veterán
válasz
King Unique #8471 üzenetére
Valószínű, hogy azoknak lesz legutóbb, akik regisztráltak a gwx malware-re, és várják, hogy a sült galamb a szájukba repüljön.
Egyébként a 176-os Enterprise is jó, sajnos a gyári kulcsomat nem fogadja el (Windows 8.1 Enterprise, Enterprise N, Pro VL, and Pro N VL
Mehrfachaktivierung) -
premete
veterán
válasz
anderledani #8311 üzenetére
ISO-val is lehet.
-
premete
veterán
válasz
FollowTheORI #8117 üzenetére
Leírom ötödször, hogy nem vettem meg, nekem nem ér meg a w10 840 forintot.
-
premete
veterán
válasz
tatararpad #7979 üzenetére
Én sajnálnék kiadni 840 forintot a windows 10-ért, annyiból már kapok 2 sört a törzshelyemen (20% törzsvendég kedvezménnyel).
-
premete
veterán
-
premete
veterán
válasz
tatararpad #7921 üzenetére
Nem nekem számlázták ki, én csak a korábban kapott vásárlási lehetőséget kaptam, amit linkeltem pár napja, 840 forintért, de eszem ágában sem volt megvenni, hiszen a linkelt accountomhoz kb. minden ms termék ingyenes.
A link arra vonatkozott, hogy US 2 USD+ áfa 0.14 USD, kb 600 Ft, az nálunk 840 Ft. :mert Magyarország jobban teljesít) -
premete
veterán
válasz
tatararpad #7914 üzenetére
Nekem van minden kulcsom (Visual Studio Ultimate with MSDN Level-ID: MDN................
Abonnenten-ID:XXXXXXXXXXXX), ha neked is kell olyan, mint az enyém, alábbi linken meg tudod venni.
[link] -
premete
veterán
Nem állítja vissza, ha 10-en vagy, a mentésed pedig w8.1, mert másik PE csomag kellene neki; mobilneten pedig nem volt kedvem leszedni 1.7 GB-os PE-t, mert a windows még saját magával sem kompatibilis. nem is jelzett "fix windows boot problems"-t, csak fekete képernyőn kiírta a path-ot a c:\...wim.., és el sem jutott az image kiválasztáshoz.
Az Acronis pedig tökéletesen teszi a dolgát, és az sem kerül pénzbe. -
-
premete
veterán
válasz
King Unique #7735 üzenetére
Úgy tűnt, megoldodott, de valami "javítás" elqrta ismét. Mi köze van a fast startupnak pendrive-ról bootolás utáni hibához? Más a winpe a w10-ben, az a gond vele, és az új macrum reflectben már nincs linux rescue opció sajnos (az működne).
Ezért (is) jobb az ATI; azért nem kis gáz, hogy windowsok közötti váltáshoz linux alapú live cucc kell -
premete
veterán
válasz
King Unique #7731 üzenetére
Plusz a 159-essel 2 nap alatt ezek jöttek elő:
- jobban melegszik a cucc, 0 cpu használatnál is pörgeti a ventillátort
- lassabban áll fel/kapcsol ki, pedig fele program sem futott, mint w8.1 alatt
- frissítéseket, drivereket nem tölti le, nyelveket és hasonlókat igen
- random elállítja a betűméretet
- mobilnetet nem engedi megosztani (8.1 igen)
- külső, usb3 msata ssd-t random ismeri fel
- ha w8.1-ről bootolok, utána a w10 hibát keres és "javít" a backup partición
- macrium rescue iso nem tudja a w8.1-et visszaállítani
Úgyhogy levasaltam az összes rendszer particiót, feltettem a w8.1-et, majd utána vissza tudtam tenni a macrium mentést a w8.1-ről; ha ilyen lesz az "rtm" is, akkor azt hiszem, a w8 bukása ehhez képest botlás volt csak. -
premete
veterán
Inkább tedd be a google fordítóba
"Windows 10 Pro will be available on July 29, along with Windows 10 Home. Volume licensing customers will be able to download Windows 10 Enterprise and Windows 10 Education on Volume Licensing Service Center (VLSC) starting on August 1." -
premete
veterán
válasz
King Unique #7697 üzenetére
Én torrentről szedtem le, nem hiszem, hogy megbízhatóságban az a leggyengébb láncszem.
-
premete
veterán
válasz
msgt.fubar #7570 üzenetére
Ez nem igaz. Windows 10 Pro: 8N67H-M3CY9-QT7C4-2TR7M-TXYCV
-
premete
veterán
válasz
Petyyyyy #7526 üzenetére
Nekem is, gyárilag windows 8.1+ windows 7 jár hozzá, plusz van 4 volume licensz kulcsom, és 15 retail.
Viszont a windows 10 10158 egyiket sem fogadja el, csak azt, amit írtam.
@syler123: Microsoftot kérdezed, ez a képernyő jött fel a w10 158 iso szűz telepítése után. Majd beírtam a linkelt kulcsot, és kiírta, hogy aktiválva van. -
premete
veterán
válasz
Milestone2 #7485 üzenetére
Akkor ne frissítsd.
-
premete
veterán
válasz
Johnny0004 #7461 üzenetére
Írt már nekem is ilyent, másodszorra pedig vitte, mint foki a lábtörlőt.
Lehet, másik usb-be dugtam mondjuk. -
premete
veterán
válasz
#33253120 #7257 üzenetére
Messzire elkalandoztunk az eredeti kérdésektől, hogy
1, abból, hogy az otthoni asztalin megy a windows 10, még nem lehet kijelenteni, ex cathedra, hogy élesben, minden gépen, minden felhasználáshoz ajánlható, kiemelve a hordozható, üzleti eszközöket.
2, értelmetlen dolog azt megkérdezni itt, hogy mikor lesz újabb windows 10 preview, ezt senki sem tudja.
3, ha valakinek nem kell hordozható számítógép, még nem lehet kijelenteni, hogy az felesleges, és senkinek sincs szüksége rá. -
premete
veterán
válasz
Nagymelák #7249 üzenetére
Azok, akik hordozható laptopot használnak, nem szoktak hajnalban az 1-es villamossal utazni, hajnalban max. taxival hazamenni egy pubból, ahol esetleg elhagyják a laptopot, vagy a tabletet.
Azt sem szokták viszont megkérdezni itt, hogy mikor jön a következő frissítés. -
premete
veterán
válasz
Nagymelák #7245 üzenetére
Plusz még az sem mindegy, hogy otthon, az asztalin, all-in-one preactivated windows 7-8 helyett, vagy útközben, a gyárilag windows 8.1-gyel kiadott notebookról beszélünk. Utóbbiakkal van több gond, mert pl. menet közben nem igazán lehet ethernet kábellel és vezetékes perifériákkal használni.
-
premete
veterán
válasz
tatararpad #7189 üzenetére
Nem az adatgyűjtésre gondoltam, hanem mondjuk letolnak egy frissítést, ami után valamelyik fontos funkció nem működik.
Engem egyik sem érint, van 15 retail és 5 mennyiségi kulcsom az msdn accountomból, magyar nyelven nem használok semmilyen Microsoft terméket, windows 10-et sem szándékozom az idén feltenni, megvárom, amíg működik rendesen. -
premete
veterán
válasz
Villanyász #7144 üzenetére
Másnál sincs még win10 upgrade lehetőség, mivel még meg sem jelent a cucc.
A regisztrációs ikonnak pedig semmi értelme, ugyanúgy le tudod majd tölteni a windows 10-et, ha nem telepíted a Get Windows X malware-t. -
premete
veterán
válasz
egykori #7107 üzenetére
Most mi lesz? Egyébként nekem is eltűnt, hála Istennek, nagyon utáltam a startikont jobb oldalon is. Igaz, segítettem az eltűnésben, a system32-ben a GWX mappát átnevezten "kabbems" névre, kitöröltem belőle a gwx.exe fáljt és a registryhez hozzáadtam egy új kulcsot: [HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows\GWX]
"DisableGWX"=dword:00000001 -
premete
veterán
Itt vannak a kérdések-válaszok a Microsofttól, hogy ne kelljen mindent naponta tízszer megkérdezni itt.
-
premete
veterán
Kikapcsoltam, sőt az install.wimből is kiszedtem, beletettem a működő w81 drivert, mégis 1 nap alatt visszamászott, és elment a net világgá.
Érdekes, hogy még azt is látja, hogy vodafone a sim, de csatlakozni nem tud, és fel akarja velem hívatni a vodafont. apn és egyebek rendben vannak.
Kiszedtem még a driverstore-ból is, hiába, szóval nem tudom, mit qr el. -
premete
veterán
A Dell 8.1-es driverével megy, amíg a windows 10 le nem tölti a saját, generic driverét, utána nem megy, és azt eltávolítani sem lehet, mert mindig visszajön, a net pedig megszűnik. A device managerben szép zöld, és kiírja, hogy "rendben működik", csak net kapcsolat nincs.
ugyanez van, ha korábbi windowsról frissítek, addig van net, amíg a ms driver fel nem megy.
Igen, erről a Dell tehet. -
premete
veterán
válasz
King Unique #6721 üzenetére
Akkor lehet úgy mondani, hogy a július 29.-i az a béta, és ősszel jön a működőképes w10?
-
premete
veterán
válasz
Winnie The P #6617 üzenetére
Örülj neki, legalább nem kell fáradozni az eltüntetésével. Haszna semmi egyébként, hiába van fenn, akkor sem tudod hamarabb letölteni a w10-et, mintha fenn lenne, arról sem ad infót, hogy az adott gépen elfutna-e, ez csak egy marketingfogás. Egyébként sem fizikai cucc a w10, nem fog elfogyni, ha nem regisztrálsz.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest