Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
senki66
senior tag
válasz
vigyori78 #40212 üzenetére
Csoda történt, ez a frissítés 10586.420-ra megoldotta a hibát, amivel régebben rengeteget kínlódtam, de már lemondtam róla, hogy kijavítsam. Újra mennek a beépített windows alkalmazások és az áruház. Remélem a media lejátszáskor történő, akadás is megszűnt, de azt még nem próbáltam ki.
-
törölt tag
válasz
vigyori78 #40379 üzenetére
nincs mit upgrade-elni, az a baj. mondjuk régebben valahol olvastam, hogy akár próbaverziós windows-t is lehetett upgrade-elni, és talán ssd mellé osztogatott vup-os windowsnál működött.
szerk.: esetleg az működhetne, hogy win7 coa matricás brand gépet upgrade-elek azzal a win 8 pro vup-pal, majd ezt "átviszem" a saját gépemre? win7 coa matricás gép van egy pár itthon.
-
gg72
veterán
válasz
vigyori78 #40331 üzenetére
Hát pedig nekem egyik sem megy ezek közül, akkor ez mitől lehet? De lehet nem gyötröm magam tovább ezen és felteszem újra a rendszert, de most a normál win-es telepítővel és ms accounttal. Ha ezt utólagosan átváltom helyi fiókra, a store-os hozzáférésem gondolom azért megmarad.
-
BullKoxa
őstag
válasz
vigyori78 #40248 üzenetére
Köszi ezek Disableden voltak, de az a HOT ... az Enableden. ezt a HOT-t is Disabledre tettem és most jó, nem USB-nek látja a belső tárolókat.
Köszönöm, remélem most minden jó lesz !! Has nem jelentkezem, azért van a fórum.
Köszi mindenkinek aki segített vagy tanácsot adott.
-
törölt tag
válasz
vigyori78 #40109 üzenetére
persze, és az eddigi több 100-nál meg nem volt user hiba?
gondolkozz meg olvass vissza mielött beszólsz valamit
istvankeresz: próbáltam mindent amit engedett a gép, de a hiba ugyan az volt, ide módban is , achi módban is...egyenlőre win7 van rajta, ami felment, majd délután megpróbálok rátenni egy 8.1-et, azt még nem próbáltam...sajnos a gép tulajának csak win7 meg win10 van gyáriban, így kísérleti jelleggel tudok rátenni 8.1-et...
-
kalapacsolok
senior tag
válasz
vigyori78 #39421 üzenetére
Köszönöm a tippet! A probléma már csak az, hogy egy HP Probook 455 G2-es laptopról van szó, de a BIOS úgy látom zárolt (eredeti windowssal vettem, SSD-re klónozták az eredeti vinyót), ezért legacy módba nem tudom állítani. Rendszergazdaként jelentkeztem be, már biost is frissítettem, de az egyes opciók szürkén mutatnak, hogy nem tudom módosítani őket, és legörgetni sem lehet teljesen.
Mi a franc lehet? A HP-t hívtam, de szerintük le kell tudjak görgetni - mégse megy, nem vagoyk hülye
-
törölt tag
válasz
vigyori78 #39433 üzenetére
A bootolási folyamat tényleg a rendszertől függ (alszik, hibernált, kikapcsolt), de a Windows nem módosít semmit az UEFI beállításain
A "belenyúlást" én így értettem. Fast startup mellett nem áll le teljesen a rendszer, a legtöbb gépen ilyenkor a beállítások és a boot menü nem érhető el.
D1Rect: Ha mindent törölsz, driver nélkül sem jó a beállítás után?
-
-
-
válasz
vigyori78 #38416 üzenetére
Ez még elvileg nem az. 10586.162-nél is magasabb verziószámúnak kell lennie, ha április végéig benne vannak a fixek.
-
mis69
tag
válasz
vigyori78 #38033 üzenetére
A programok és szolgáltatásokból töröltem. Utána az eszközkezelőből is töröltem de automatikusan visszarakta gondolom a Microsoft oldaláról ahogy érzékelte a netkapcsolatot. Most megnézem hogyha a programok és szolgáltatásokból törölve lett akkor is produkálja-e. Ha nem akkor jó ha igen akkor így is rá lehet telepíteni az első linken küldött drivert vagy kapcsolat nélkül töröljem az eszközkezelőből és úgy tudom telepíteni amit te küldtél?
-
lanszelot
addikt
-
Peace
nagyúr
válasz
vigyori78 #37714 üzenetére
Nem az otthoni állapot van lefotózva, csak netről vadásztam gyorsan egy képet. Genius Home Theatre 5.1 fadobozos. Jól van rákötve. A win-es hangtesztben szépen végigmegy és szól mind a 6 hangfal. A Realtek driverben szintén tökéletesen és jó helyen szól a hangteszt. Csak épp semmi nem képes egyszerre kezelni az 5.1-et.
-
Smiley
addikt
válasz
vigyori78 #37551 üzenetére
Hang van rajta, nem azzal van a gond, hanem hogy ezen a feluleten lehet allitani, hogy szoljon mind az 5 hangszoro, meg ilyenek... es ez az alkalmazas nem indul el.
-
Apucy01
őstag
válasz
vigyori78 #37375 üzenetére
Szia a vicc az egészben az hogy nincs ilyen mappa
bobalazs
az oké hogy nem tart semeddig ujrahúzni csak egy gond van kitolok a kisfiammal is... mert bolondul 1 játékért ami meg van eredetiben és a lemezei már borzalmas karcosak a multkori telepités után is szivtam vele hogy föl tudjam neki telepiteni.. akkor más lenne ha tudnám hogyan kell az originről letölteni ugyan azt a játékot
-
bobalazs
nagyúr
válasz
vigyori78 #37375 üzenetére
Még ha csak edition lenne
Az "edtion" valami kreált név, ilyent malware szokott csinálni.
Szerintem vagy fertőzött volt, és letörölte valamelyik antivirus, vagy még mindig fertőzött, és az csinálja továbbra is a gixert.
Apucy01 én biztosra mennék, inkább újratelepíteném, elég egy sima gyári alapraállítás is.
SSD-d van nem tart semeddig...Amúgy meg csinálsz egy rendszermentést macrium free-vel egy frissen telepített +programok, rendszeren,
aztán jó idő 3 perc alatt visszaállitod a vinyóra lementett rendszert egy pendrive segítségével. A 10es telepítőjét én nem is használom egyáltalán. -
Sukta 95
aktív tag
válasz
vigyori78 #36474 üzenetére
Ezt is próbáltam már, így tudtam elérni a filmeknél (többnyire, hogy az általam preferált lejátszót használja), de nem minden esetben működik, csak, ha úgy van kedve. A böngészőnél pedig nem működik, hiába állítom be azon belül. Érdekes, mert ugyanezzel nem volt bajom 32 bites rendszeren, az x64-el pedig csak a szívás van és rengeteg bug, pedig nem ártana a mai világban ezt is megcsinálni már normálisan..
-
törölt tag
válasz
vigyori78 #31873 üzenetére
Megvan mit tehetsz utólag, ha már előre nem volt jogod dönteni.
Na szóval, jegyzetelj. Gépház - Rendszer - Alkalmazások és szolgáltatások - görgess a legaljára! ott - Programok és szolgáltatások - (előugró ablakban baloldalon) Telepített frissítések megjelenítése - ott, amit nem óhajtasz a gépeden látni dupla katt és jön a Windows "költői kérdése" majd erőszakosan elnémítod, hogy tegye azt, amit akarsz.
-
törölt tag
-
vlevi
nagyúr
válasz
vigyori78 #26535 üzenetére
"kipróbálom a mega-t"
Ja, közben rájöttem, miért nem jó a flickr.
Az egy dolog, hogy minden vackot feltölt, de a flickr-nek nincs normális asztali pc-s kliense. Onedrivernak van, így, ami kép felkerül a telefonról a onedrive-ra, az nemsokára ott lesz az asztali gépen is. -
worxland
addikt
válasz
vigyori78 #26528 üzenetére
"Ez mind szép és jó és használható is ,míg meg nem szüntetik ezeket is." - Luke, ne mindig a jövőre koncentrálj. MOST van ilyen lehetőség és MOST akarunk fájlokat tárolni. Hogy mi lesz, azt meg hagyjuk meg a jövendőmondóknak. Majd HA tényleg visszavonják ezeket, akkor keresünk mást.
-
TRob1
veterán
válasz
vigyori78 #24240 üzenetére
Ez csak 1-1 példa... De ennyiből minden mást is be kellene akkor építeniük amit eddig "alkottak", hogy 20 évre visszamenőleg bárki bármelyik részéből azt használhassa amit csak akar. Nem lehet akkor már 1-1 dolgot kiragadni.
(Start menü-Start-menü-Start menü...
Mintha az ember egész nap a menüben mászkálna, semmi másra nem is használná a rendszert - Én a win milleniumos start menüt szeretném a 10be. Nem lehet esetleg?)
(#24239) wwenigma:
Azért nem kell megvetni senkit mert nem tetszik valami. Azért már inkább mert használja ami nem tetszik (mikor nem is kötelező, hisz nem tartanak stukkert a fejéhez - elnézést ha valakinél ez volt a szitu), mellette meg folyamat siránkozik hogy ez nem jó, az nem jó, miért nem az van benne...stb.
(#24242) VGYke :
Persze, lehetne akár közvélemény kutatás is. De akkor Sokaknak egy új 7est kellene alkotni. Mások meg jönnének hogy nem is tudtak a kutatásról. Megint mások meg lennének akik az összes régit gyúrnák egybe... stb. Tehát egység, egy vélemény sosem lenne... Persze érdekességképp egy próbát mindenképp megérne. -
válasz
vigyori78 #21742 üzenetére
A wsus-szerverre utalt a kolléga, nagyvállalati környezetben nem a M$-tól szokás leszippantani a frissítéseket, hanem saját, a céges adminok által menedzselt szerverről. Ha jól tippelek, ez SKU-független, akár egy home-edisön is átirányítható.
Mivel csiganeten vagyunk, sztem ezt megpróbálom otthon belőni. 4 gép frissítéséről van szó, meg lehetne takarítani egy kis sávszélt...
-
-
-
Milestone2
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Játékkulcs BAZÁR! STEAM/ORIGIN/BATTLE.NET / PS5/XBOX/EPIC/GOG/EA/UPLAY
- FIGYELEM - Megjelent az Office 2024 - Bevezető áron
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Lenovo ThinkStation P330 SFF / ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- LG OLED Televíziók -30%
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest