- Autós kamerák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Hővezető paszták
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Közel 100 maggal érkezik a kínai szerverprocesszor
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Devil Smile #85744 üzenetére
Az első amit M@no is említ:
Itt állíts be valami olyan időpontot amikor tuti nem játszol, sajnos az alapbeállítás nagyon rossz hiszen ez egy OTTHONI rendszer - legalábbis ez egy HOME verzióból van - ugyanis az otthoni géphasználat inkább kora reggelre és estére tehető egy átlagnak tekintett 8-tól 4-ig-es munkarend esetén, hazér az ember stb. 6-8 óra körül leül a gép elé.
Nekem még a fókuszsegéd van kikapcsolva, ahogy hallom ezzel is inkább gond van csak:
De én mivel egy UWP-s appot sem használok se az EDGE-et se a beépített számológépet - helyette a speedcrunch-ot - ezért nekem a gépházban szinte MINDEN checkbox OFF állásba van tolva pl.:
Egyet hagytam meg:
Ez is elsősorbana Qbittorrent miatt hasznos mikor valami lejön akkor már buborék figyelmeztető ami csak akkor tűnik el ha megmozgatom az egeret már nincs hanem jobb oldalt alul fog megjelenni egy értesítés - és egy rövid kvázi buborék figyelmeztető ami el is tűnik - hang kíséretében. Jobban örülnék a régebbi buborék megoldásnak de már az itt nincs sajnos.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest