Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Egér probléma
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Analóg fényképezés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Feladom...
Lassan elfogynak - illetve már elfogytak - az ötleteim. A munkahelyi gépem - W10 after AU - a WU futtatásakor nem találja a szolgáltatást. Augusztus 22 óta tegnap sikerült először csatlakozni, de csak online módon. Leszedett pár biztonsági csomagot, azóta síri csend. Illetve hibajelzés.
Az otthoni gépem - before AU - augusztus eleje óta semmiféle frissítésre nem hajlandó. A hétvégén átállítottam a lokalizációt (nyelv, hely, stb...) Egyesült királyságra, lekapott egy kummulatív csomagot, azóta se kép, se hang.Mindkét gép tökéletesen működőképes, fut, mint a szélvész. Mindkét gépen ellenőriztem az integritást, hibátlan.
Az otthonin egy W10-es WU hibajavító talált két nem katasztrofális hibát, az egyiket javította, a másikat nem tudta, a WU így sem fut - illetve fut, de semmit nem talál - mérgemben a legutolsó MCT-lal kezdtem el lefrissíteni AU-re. Sajnos az éjjel a frissítés kezdete előtt altatnom kellett a gépet - mobilnetem van és nem akartam elfogyasztani a maradék adatforgalmi keretet, így éjfél után álltam neki, mert eléggé kihasználatlan az éjjeli 100GB-om - a frissítési állományokat letöltötte, de lefrissíteni már nem maradt idő. Majd ma. Korán kelek, így is fél kettőkor kerültem ágyba...
Ha ez sem hozza ki a beragadt állapotból, akkor fingom sincs mihez kezdek vele.
(ha kellenek a konfigok, leírom őket)
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest