Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vadkörte
addikt
Feladom...
Lassan elfogynak - illetve már elfogytak - az ötleteim. A munkahelyi gépem - W10 after AU - a WU futtatásakor nem találja a szolgáltatást. Augusztus 22 óta tegnap sikerült először csatlakozni, de csak online módon. Leszedett pár biztonsági csomagot, azóta síri csend. Illetve hibajelzés.
Az otthoni gépem - before AU - augusztus eleje óta semmiféle frissítésre nem hajlandó. A hétvégén átállítottam a lokalizációt (nyelv, hely, stb...) Egyesült királyságra, lekapott egy kummulatív csomagot, azóta se kép, se hang.Mindkét gép tökéletesen működőképes, fut, mint a szélvész. Mindkét gépen ellenőriztem az integritást, hibátlan.
Az otthonin egy W10-es WU hibajavító talált két nem katasztrofális hibát, az egyiket javította, a másikat nem tudta, a WU így sem fut - illetve fut, de semmit nem talál - mérgemben a legutolsó MCT-lal kezdtem el lefrissíteni AU-re. Sajnos az éjjel a frissítés kezdete előtt altatnom kellett a gépet - mobilnetem van és nem akartam elfogyasztani a maradék adatforgalmi keretet, így éjfél után álltam neki, mert eléggé kihasználatlan az éjjeli 100GB-om - a frissítési állományokat letöltötte, de lefrissíteni már nem maradt idő. Majd ma. Korán kelek, így is fél kettőkor kerültem ágyba...
Ha ez sem hozza ki a beragadt állapotból, akkor fingom sincs mihez kezdek vele.
(ha kellenek a konfigok, leírom őket)Üdv. V. Körte
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - Ryzenhez! Baromi olcsón!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest