- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
"Csak akkor indítja a metro alkalmazást, ha a ő default böngésző."
IE-ben ezt be lehet állítani, hogy a desktop, vagy metro felületű változatát akarod-e használni. Chrome-nál is.
Firefoxból a nightlyt próbáltam, abban nem sikerült ezt a beállítási lehetőséget megtalálnom. Ha a taskbarra pinelt ikonról indítottam, akkor a desktop indult el, ha a start képernőről, akkor meg a metrós. Zavaró volt. Leszedtem, és felraktam egy olya FF-t, amiben nincs metro változat.u.i.: OFF, Flame, trollkodás következik, nevezzétek akárminek.
Az a baj a win8-al (8.1-el), hogy nem is olyan szar. Mint rendszer teljesen jól működik, én sem találtam semmi kivetnivalót benne, minden szoftver futott, aminek kellett. Legalábbis amire nekem szükségem volt. Néhány jó újdonság is van benne, pl. a 8.1-es skydrive integráció egész jónak nézni. Sajnos van, ami hiányzik (pl. backup) Ami a legnagyobb gond az, hogy attól, hogy az alaprendszer jó, a metrós skizfrénia sokakat elriaszt. Vagy nem tudja hova tenni a dolgot. Ez itt a fő gond. Ha már a rendszer alapjait is annyi kritika érné, mint Vistát, akkor senki sem zavarna a metró felület -
Black Plague
tag
hmm akkor miért is lehet beállítani a IE 10 ben a programok fül alatt hogy az IE megnyitásának modját ???
van egy olyan gomb az internet explorer megnyitása az asztalon ..ha azt kipipálod akkor a csempére kattintva ugye a PC n nyilik meg ha nincs pipa és az van hogy az IE döntsön akkor meg a metros..semmi köze szerintem ahhoz hogy default-e a IE vagy nem..Probáld ki nyugodtan..
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R3 2200G 8GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T6 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest