-
PROHARDVER!
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
front3r
őstag
válasz
janos666 #9811 üzenetére
Én már lemondtam az ATi/AMD-ról. Eleinte nagyon szépnek tűnt hogy tenni akarnak a PC-s játékért, volt is valami felbuzdulás, de nem lett belőle semmi. NVIDIA jobb, ennyi, tapasztalom. Hogy a háttérben pontosan mi volt, nem tudom... de eléggé buktaszagú lett az egész. Meg ha annyira tenni akarnak a PC-s játék "megmentéséért", akkor először írjanak egy normális drivert.
Amúgy a PC-s játék most is életképes lenne, Diablo 3-ból 10 milliót adtak el május 15 óta. Mi ez, ha nem siker? Bár sajnos nem sikerült túl jól, ha egyszer kijátszod akkor tényleg fasza, de az után ellaposodik...
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Synology NAS
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Lalikiraly: Derail Valley
- OLED monitor topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest