-
PROHARDVER!
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIC20
őstag
Sziasztok!
Csak egy érdeklődő kérdésem lenne: volt pár évvel ezelőtt egy saját készítésű telepítőfájl Windows 7 B550 edition néven. (Bizonyos Justin Lin készítette.) Most próbáltam rákeresni, de nem találtam; szőrén-szálán eltűnt, infó sincs ennek okáról. Mi történhetett?
-
VIC20
őstag
válasz
BalanceR #48200 üzenetére
Tipp:
Futtatás/feladatütemező, ezen belül
Feladatütemező könyvtár/Microsoft/Windows/Media Center/mcupdate.
Érdekes, nálam az van, hogy soha nem futott le, viszont a feladat létrehozva 1982. január 16-án...
(Szerk: Na, majdnem eltaláltam. Mentségemre szóljon, hogy nálam nincs is ilyen ütemezett feladat, csak az mcupdate.)
-
VIC20
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy Win7-tel lehet központi felhasználói (roaming) profilt készíteni (mármint Win Server nélkül, persze)? Működött már ilyen valakinek? Nekem sehogysem jön össze, hogy be is jelentkezzen róla.
-
VIC20
őstag
Probléma: Windows 7 Professional esetén hozzáférés a szolgáltatásokhoz
Adott egy irodai program, amelyhez tartozik egy windows-szolgáltatás is. Sajnos csak akkor működik tökéletesen, ha bejelentkezéskor a szolgáltatást újraindítjuk (pl. net stop, net start), hogy a fene enné meg.
Namost én nem szeretném, hogy a gépnél ülő kollégák rendszergazdai jogosultsággal rendelkezzenek, viszont a szolgáltatás újraindítására szükség van, és itt kezdődnek a problémák.
Próbálkoztam batch fájlba tenni, és rendszergazdakénti futtatást beállítani, de persze kérte a jelszót.
Próbálkoztam Feladatütemezővel, így jelszót nem kért, de nem is működött.Most Telneten keresztül, meg MMC-vel a saját gépemmel próbálnám, de így se működik. A válasz mindig ugyanaz: 5. száma hiba, hozzáférés megtagadva.
Szerintetek mit tehetek?
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest