- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Akciókamerák
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- SSD kibeszélő
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- CES 2025: az NVIDIA prezentálta az új GeForce-okat
- Milyen processzort vegyek?
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Közel húsz képkockát is tud generálni az új Lossless Scaling
- ZIDOO médialejátszók
-
PROHARDVER!
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cicero
őstag
DreamSparkról letöltött windows 7 OEMnek minősül? Ha deaktiválom a régi gépen, tudom az új notira telepíteni legálisan ugyanazzal a kulccsal?
-
Cicero
őstag
A microsoft compatiblity toolkit miért telepít egy "StockViewer" nevű control panel alkalmazást, ami ezt csinálja?
Ez vicces náluk vagy mi?
-
Cicero
őstag
sziasztok!
azt írja a windows, hogy "there is a problem with your battery, so windows might shut down suddenly", illetve "Consider replacing your battery". Több információt, hogy pontosan mi is a gond azonban nem árul el.Valaki tud valami okosat mondani erről? Esetleg egy már jól bevált akksi tesztelő progit tudtok nekem mondani?
Előre köszi,
-
Cicero
őstag
sziasztok!
gyors kérdés: van egy külső HDD-m rajta egy mappával amit automatikusan szeretnék szinkronizálni a laptopom merevlemezén lévő mappával minden egyes csatlakoztatásnál. Lehetséges-e ez külső programok használata nélkül Windows 7 alatt?
-
Cicero
őstag
Sziasztok! Mai nap elutazok nyaralni es lejelszavasitottam a gepet, a windows fiokom. Nem tudom mi tortenhetett csak tippem van, kijelentkeztem majd amikor vissza akartam lepni nem fogadta el az uj jelszot. Talan felreutottem 2x, nem tudom, de jelszomentos diszkem nincs. Hogy lehet feltorni a win fiokokat?i
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Microsoft Office Home & Business 2024 PC/Mac EP2-06638
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!