- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- Apple asztali gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- SSD kibeszélő
- Pókemberes, fantáziálós az új AMD Software
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Hobby elektronika
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
-
PROHARDVER!
A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispx
addikt
válasz cintula187 #60909 üzenetére
Téma összefoglalót olvasd el. (Elég csak a vastagon szedett részt)
-
Sdi
addikt
válasz cintula187 #55508 üzenetére
Olvass vissza, az utóbbi pár száz hsz. ezt taglalja. Egyébként nincs más megoldás, várni kell, majd megtalálja őket, csak kibaxott lassan.
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
PumpkinSeed
addikt
válasz cintula187 #27003 üzenetére
Hát erről nem tudok értekezni, még nem próbáltam.
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
PumpkinSeed
addikt
válasz cintula187 #27001 üzenetére
A teszt a Windows - t nem tudja bántani, mert azon fut, ha jól tudom.
"Akinek elég bátorsága és türelme van ahhoz, hogy egész életében a sötétségbe nézzen, elsőként fogja meglátni benne a fény felvillanását." - Kán
-
PumpkinSeed
addikt
válasz cintula187 #26999 üzenetére
Éppen azt is lehet, a lényeg, hogy a hibás vinyón fontos adat ne legyen, mert nagy az elhalási esélye és az adatvesztés.
-
Impressa
őstag
válasz cintula187 #26996 üzenetére
(#26995) PumpkinSeed : +1
Jogos, igen ezt csak akkor tudod elvégezni, ha adatmeghajtóként van a gépedben
Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
PumpkinSeed
addikt
válasz cintula187 #26996 üzenetére
Arra tényleg figyelj, hogy a vinyón fontos dolog ne legyen, mert az bármikor behalhat és akkor azok elvesznek
-
PumpkinSeed
addikt
válasz cintula187 #26992 üzenetére
Szerintem, ha amúgy is váltanál SSD-re akkor ne szenvedj vele. Kapcsold ki a gépet vegyél egy SSD-t, állítsd, hogy arról bootoljon. Telepítsd fel a Win7-et. Majd a vinyóról mentesd le a kellő adatokat. és a vinyót formázás után használhatod nem fontos adatok tárolására.
-
Impressa
őstag
válasz cintula187 #26992 üzenetére
Itt tudod elolvasni pontosan mit jelent, részetesen le van írva.
De a programon belül: Lemez -> Felület teszt -> Lemez felületének újrainicializálása, így sok esetben javíthatók a hibás szektorok. De most jut eszembe próbaveriónál lehet nem tudod használni. Én most javítottam meg vele az egyik ősrégi vinyómat, és még nem esett vissza a kondicíója.Amit, PumpkinSeed javasolt chkdisk-et kellene először megpróbálnod.
Minden egyes bekapcsolással rizikózól. Az SSD-vel mindeféleképpen jól járnál, és most még a klónozzásal is megoldhatod. Olyan adatokra gondoltam, amik fontosak számodra, fotók, videók az asszonyról stb....Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
Impressa
őstag
válasz cintula187 #26989 üzenetére
Szia!
Rakd fel a 4.3-as magyar verziót, mert a tied elég régi már. Amit írsz hibát, simán okozhatja a vinyó hibája.
A vége az lesz, hogy egyáltalán nem fog bootolni a lemezed. Érdemes lenne lemfelülettesztet végezned, de az adatvesztéssel járthat, szóval elötte ments, ha szükséges.Kávégépek szervizelése. :) Jura, Melitta, Saeco stb. 705077032
-
PumpkinSeed
addikt
válasz cintula187 #26989 üzenetére
Ajánlok egy chkdsk-t neked. Szerintem az helyrehozza, ha nincs nagy gond a vinyóval.
Futattás -> cmd -> chkdsk
-
vilmaboy
őstag
válasz cintula187 #17071 üzenetére
annak oka van ha a telepítő sem bootol. leginkább memó gond szokott lenni tapasztalataim alapján. ámde lehet, h vacak a telepítő, hibás a rom vagy alaplap... egy bios update-el is érdemes próbálkozni, de nem szokott megoldást hozni általában... ezért írtam a memteszteket elsőre. illetve a hiren's cd-t.
[ Szerkesztve ]
A világ legveszélyesebb dolga az, amikor a tudatlanság szorgalommal párosul!
-
vilmaboy
őstag
válasz cintula187 #17067 üzenetére
-
vilmaboy
őstag
válasz cintula187 #17067 üzenetére
mert arra tette a boot fileokat. ezért kéne elindítani telepítőről és indításjavítást csinálni. valahogy lehet parancssorból is onfigolni. mindjárt utánanézek.
-
vilmaboy
őstag
válasz cintula187 #17065 üzenetére
hát nem kéne neki. de ha telepítőről sem bootol az gáz... kéne tesztelj elsőnek memókat. memtest86+ progival, pláne ha több rúd van bent. de ha egy, akkor is lehet hibás.
Másik: semmilyen módban nem indul el? Esetleg hirens boot cdről beindítva egy mini windóz vagy memteszt. ha nem tudsz másképp diagnosztizálni.
[ Szerkesztve ]
-
vilmaboy
őstag
válasz cintula187 #17063 üzenetére
mert az indításhoz szükséges fileokat a win telepítéskor arra a winyóra tette előfordul ez a legjobb helyeken is... add neki a telepítő lemezét és rendszerindítás javítása helyre kell hozza
[ Szerkesztve ]
-
vilmaboy
őstag
válasz cintula187 #14134 üzenetére
ne egy csuszkát keress, hanem egy bepipálható kockát. Sajna itt nincs előttem win7, mint írtam, de ha hazamegyek megnézem neked, ha nem oldódik meg addig. Valamelyik tulajdonságokban vagy opciókban vagy ilyesmikben kell kutakodni, ott ahol mondtam. A mikrofonnak tuti van ilyen opciója, a speakereknek nem vagyok benne biztos.
-
vilmaboy
őstag
válasz cintula187 #14131 üzenetére
Épp nincs előttem win7, de a vezérlőpulton a hangeszközökben van rá lehetőség, hogy a microfont erősítsd és ha jól emléxem ott lehet adni egy kis tuningot a hangfalakra is. Reméllem nem tévedek...
-
vlevi
nagyúr
válasz cintula187 #12994 üzenetére
Maga a könyvtár sosem read only. Ahogy a zárójelben is írja, csak a mappa filejaira vonatkozik.
-
vlevi
nagyúr
válasz cintula187 #12988 üzenetére
-
félisten
válasz cintula187 #6585 üzenetére
Az MBAM és az EMSI Antimalware Free a 2 legjobb (legalábbis jelenleg) ebben a kategóriában, mert olyan kártevőkre vannak szakosodva, amelyeket az ismertebb védelmi alkalmazások esetleg fel sem ismernek, avagy ha mégis, akkor nem tudják rendesen eltávolítani őket. Mindkét progit kiegészítő védelemként használják(persze nem kell mindkettőt telepíteni, elég ha csak az egyik fent van és pár hetente egy scan-t megereszteni), az IOBit cucca jelenleg nem a legjobb...
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
félisten
válasz cintula187 #6583 üzenetére
Normál esetben erre nem kérdezhet rá. Lehet, hogy sikerült valami kártevőt bekapni, mindenképp futtass le vírusellenőrzést. 3. pont szerint járj el.
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
Új hozzászólás Aktív témák
• A topikban Alapelveink értelmében tilos a warez témák tárgyalása!
• Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Az európai gyógyszerügynökség otthagyta az X-et
- Apple asztali gépek
- Milyen notebookot vegyek?
- Parfüm topik
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- SSD kibeszélő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- EREDETI JÁTÉK KULCSOK - STEAM, EA, UBISOFT, EPIC GAMES - LEGJOBB ÁRON
- Indiana Jones and the Great Circle kód - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest