Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SSD kibeszélő
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
Aktív témák
-
Lacpac
őstag
Sziasztok,
Win7 X64
VMvare telepítés után gépindításkor bejön a felhasználói fiók választó képernyő. (pedig egy van csak
)
Nem is volt ez gond addig, amíg egy szoftverre rá nem bíztam a gép kikapcsolását. (végzett a dolgával, aztán kikapcs)
Másnap a fiókválasztó kép helyett csak egy fekete képernyő van egy kurzorral. Persze "vakon" (képernyő közepén kattintgatva) el lehet találni az ikont (helyét), de ez így nem ok, ha létre akarnék hozni egy másik fiókot, akkor ez nagyon nem lenne jó.
Van rá valami ellenszer? Esetleg a fiókválasztó képernyőt ki lehetne kapcsolni?Köszi a válaszokat.
-
Lacpac
őstag
Sziasztok!
Win7 X64
10GB szabad helyből maradt 3,35GB.
Előzmények:
Van nálam egy gép javításra, kivettem a merevlemezét, és betettem az én gépembe tesztelni, (persze az én oprendszeremet indítottam saját HDD-ről, W7-et)
HD sentinel azt mondta a lemezre, hogy ok, gondoltam egyet, elindítottam egy víruskarasést az "idegen" hdd-n a Kaspersky-vel.
egy darabig hagytam menni, csak közben kellett a gép másra, ezért lelőttem a víruskergetést, és kivettem a gépből a hdd-t.
Miután fölált a gépem észrevettem, hogy igen lomha lett, 1,2GB hely maradt a C-n

cc cleanert ráengedtem, leszedett 700MB szemetet, majd a lemezkarbantartóval leszedtem a visszaálítási pontokat, így lett 3,35GBHogy tudom visszakapni a helyemet? KB 7 giga a hiányzó terület.
Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Gyermek PC játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Használt Samsung C24F390FH ívelt monitor / 12 hónap jótállás
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS4010
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)