Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- MWC 2026: Megnéztük a Lenovo Idea Tab Pro Gen 2-t
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Aktív témák
-
Lacpac
őstag
Sziasztok,
Win7 X64
VMvare telepítés után gépindításkor bejön a felhasználói fiók választó képernyő. (pedig egy van csak
)
Nem is volt ez gond addig, amíg egy szoftverre rá nem bíztam a gép kikapcsolását. (végzett a dolgával, aztán kikapcs)
Másnap a fiókválasztó kép helyett csak egy fekete képernyő van egy kurzorral. Persze "vakon" (képernyő közepén kattintgatva) el lehet találni az ikont (helyét), de ez így nem ok, ha létre akarnék hozni egy másik fiókot, akkor ez nagyon nem lenne jó.
Van rá valami ellenszer? Esetleg a fiókválasztó képernyőt ki lehetne kapcsolni?Köszi a válaszokat.
-
Lacpac
őstag
Sziasztok!
Win7 X64
10GB szabad helyből maradt 3,35GB.
Előzmények:
Van nálam egy gép javításra, kivettem a merevlemezét, és betettem az én gépembe tesztelni, (persze az én oprendszeremet indítottam saját HDD-ről, W7-et)
HD sentinel azt mondta a lemezre, hogy ok, gondoltam egyet, elindítottam egy víruskarasést az "idegen" hdd-n a Kaspersky-vel.
egy darabig hagytam menni, csak közben kellett a gép másra, ezért lelőttem a víruskergetést, és kivettem a gépből a hdd-t.
Miután fölált a gépem észrevettem, hogy igen lomha lett, 1,2GB hely maradt a C-n

cc cleanert ráengedtem, leszedett 700MB szemetet, majd a lemezkarbantartóval leszedtem a visszaálítási pontokat, így lett 3,35GBHogy tudom visszakapni a helyemet? KB 7 giga a hiányzó terület.
Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Futás, futópályák
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- PlayStation 5
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 12 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)