- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
Aktív témák
-
Roland06
aktív tag
Sziasztok!
A probléma a következő! Adott egy win7 és szerettem volna feltelepíteni egy játékot (cod4) és nem engedi!" A telepítési csomag nem nyitható meg. Ellenőrizze, hogy létezik-e a csomag, valamint, hogy van-e hozzáférése, illetve keresse meg a csomag szállítóját, és kérje meg, hogy ellenőrizze, hogy a csomag egy érvényes windows installer csomag-e. /CoD4MW.msi" -->hibával áll meg! A játék már fent volt csak leszedtem és most ujra szerettem volna installálni!
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Roland06
aktív tag
Sziasztok!Help PLS!
A probléma a következő! Adott egy win7 és szerettem volna feltelepíteni egy játékot (cod4) és nem engedi!" A telepítési csomag nem nyitható meg. Ellenőrizze, hogy létezik-e a csomag, valamint, hogy van-e hozzáférése, illetve keresse meg a csomag szállítóját, és kérje meg, hogy ellenőrizze, hogy a csomag egy érvényes windows installer csomag-e. /CoD4MW.msi" -->hibával áll meg! A játék már fent volt csak leszedtem és most ujra szerettem volna installálni! Soha nem volt még gond a telepítésekor! Nem csináltam semmi mást csak a játékot "uninstall" és kész -majd újraindít és ujra telepíteném a megszokott módon és akkor EZ.......
Előre is köszönöm a segítséget!
-
Roland06
aktív tag
válasz sfdrakex #13500 üzenetére
Az az egy furcsa dolog volt uninstall előtt , hogy nem találtam a "programok eltávolítása vagy modosítása" (vezérlőpult......) -nál és csak úgy tudtam leszedni, hogy bemontoltam (mintha telepíteni szerettem volna) és ott nyomtam az uninstall-ra! Leszedte és azóta nem megy újra!!!!
-
Roland06
aktív tag
válasz sfdrakex #13503 üzenetére
Úgy néz ki, hogy tényleg azt hiszi, hogy fent van még a játék a gépen!!! A tisztítás sem segített!
Lehet vmi megoldás, hogy teljesen leszedjem a gépről? Keresés sem talál már semmit!(amit talált azt is letöröltem) Nincs ötletem!!!! Nem akarom emiatt újra rakni az egész oprendszert!
Még a rendszervisszaállítás sem segített!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest