Aktív témák
-
Hali!
Fogalmam nincs. Nekem mióta felpakoltam a W7-et, azóta megy, nincsenek ilyen "összekuszálódások", meg ahol telepítem ott sem. Mindig érdeklődéssel olvasom a topic-ot, lehet, hogy egyszer nálam is lesz ilyen, vagy valamelyik ügyfélnél és akkor tudjam mit kell gyorsan csinálni.
Sajnos nekem az a tapasztalatom, hogy sok emberkénél a nem legális példányok okozzák a legtöbb problémát ill. a mindenhonnan leszedett, telepített szoftverek alapvetően, amelyek bugosak, vagy nem teljesen kompatibilisek, meg szeretetcsomagot tartalmaznak.
(vírust)
Minap is telepítenem kellett egy "ügyfélnek", aki kérdésemre, hogy eredeti-e a W7, azt mondta igen, de csak OEM, ezzel a kezembe nyomott egy Princo(vagy hasonló) írt DVD-t.
Telepítéskor a Vista csík ment el 5x, na ott be is fejeztem a telepítést.
Fire.
Aktív témák
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest