Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Valami baja van a tápomnak
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz
ErosenZold
üzenetére
Lényegtelen
(#37584) GoodSpeed
Először egy másik névre, utána visszanevezni ugyanarra, nagybetűkkel?

-
polonic
félisten
válasz
Butcher-HUN
üzenetére
És mégis hogy?
"egyébként már az MS megerősítette, hogy nem ment ki az OEM-ekhez az SP1, szóval ne a napokban számítsatok rá." -
polonic
félisten
válasz
albiosz
üzenetére
Én ezekből a wlm-et, mikrotorrentet kilőném, ha kell, elindítod kézzel. Aztán adobe cuccok, nem tudom mit indítanak, de szerintem ezek sem létfontosságú dolgok. A java sem kell, az az autoupdate-t ellenőrzi, ezt kézzel is meg tudod csinálni, bár ez egy nagyon pici program, akár maradhat is. Viszont az az ismeretlen searchsettings, nem tudom mi.
-
polonic
félisten
Azzal, hogy a MSE definíciós fájlok ajánlottból visszakerültej nem kötelező kategóriába, rögtön nem frissít automatikusan. Eddig gép bekapcsolást, ha az volt azon a napon az első gépindítás, akkor egyből frissített. Ma 3-szor kapcsoltam be a gépet, erre azt látom, hogy wu kiírja, van frissítés, de nem települ. Ezt miért kellett megvariálni.

-
polonic
félisten
válasz
jimmy74
üzenetére
Az agyam eldobom.
Nem olvasol? Mi van a topik címében? Egyszerűen nem hiszem el, hogy nem lehet észrevenni.
Akkor még ott van a ph szabályzat is (előbb be is illesztették), amit regisztrációnál bepipáltál, hogy elolvastad. Úgy tűnik, hogy mégsem.
A harmadik dolod meg az, hogy miből gondolod azt, hogy egy nyílt szakmai fórumon, egy warezos kérdés a természetes dolog.
A lopott játékoddal kapcsolatban ott érdeklődj, ahonnan elloptad. -
polonic
félisten
válasz
AirBooms
üzenetére
Start menü, msconfig, rendszerindítás fül, speciális beállítások.
Egyébként nem kell állítgatni semmit, magától felismeri, ha a speciális beállításoknál a processzorok száma nincs bepipálva.
Amiért neked nem látja 12 magnak, az azért van, mert a HyperThreading ki van kapcsolva BIOS-ban, ezt kapcsold be és jó lesz. -
polonic
félisten
válasz
Morden24
üzenetére
Nálam ezek jöttek úgy, hogy én nem sp-zek:
Néha írja ezt ki a hangnál. Végül is, addig különösebben nem zavar, amíg működik a hang, így is.Bebambult egy cseppet valami.

Egyébként, azt még a mai napig miért nem tudják megoldani, ha nincs feltéve az outlook, akkor ne telepítse már a programnak és a levélszemétszűrőjének a frissítésést. . .
-
polonic
félisten
Nálam a KB2419640 frissítés a többivel együtt nem akart települni, csak újraindítás után.
A MSE frissítései tegnap óta ajánlottból nem kötelezővé vátlak vissza.
A KB2454826 nálam megjelent ajánlott frissítésként és feltelepült.Van egy érdekes jelenség is:

Pedig hang meg van, mindenhol működik rendesen.
-
polonic
félisten
válasz
Psychonaut
üzenetére
Nekem is van egy ilyen mappám az adatpartíciómon. Én még vistával variáltam a tulajdonjogokkal. Aztán mióta win7 van, azzal a mappával semmit sem lehet csinálni. Nem tudok rájönni miért és, hogy mit kéne vele csinálni. Csak egy formázás segít rajta, az az érzésem.
-
-
polonic
félisten
BÚÉK!
-
polonic
félisten
válasz
Sub-ZeRo
üzenetére
Áthelyezd a leveles mappát egy másik partícióra, aztán amikor új rendszernél, miután feltetted a mail-t, akkor megadod neki ezt az útvonalat és ott lesznek a levelek. Még a beállítások is megmaradnak, külön fiókonként, ezeket sem kell beállítani, mindössze az első indításnál a fiókokhoz tartozó jelszavakat beírod és kész.
-
polonic
félisten
válasz
Psychonaut
üzenetére
Ez eddig rendben van, csak nem értem, hogy eddig egy gyengébb gépen miért nem jelentkezett.
-
polonic
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
Meg kellett volna nézni a beállíátsait. Alapból be van pipálva, hogy nézzen be minden tömörített fájba, emiatt tart sokáig.
Egyébként meg mit számít az, ha full scannél meddig keres. Vagy te gyakran futtatsz full scant?(#34725) Sub-ZeRo
Milyen funkció hiányzik belőle, ami benne van az avira free-ben? Az avira free-ben nincs annyi funkció, mint ebben. Mse-ben van viselkedéselemző, avirában nincs, mse-ben van hálózatvizsgáló, avirában nincs.
-
polonic
félisten
válasz
Ace Ventura
üzenetére
Biosban memory remap funkciót állítsd át, ha van.
-
polonic
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Ez szuper! Már vártam! Elég csendben történt ez.
A béta sem jelzett, hogy lenne update. -
polonic
félisten
-
polonic
félisten
válasz
raszputyin
üzenetére
A Microsofttól is tudsz igényelni egy kisebb összegért.
-
polonic
félisten
válasz
WonderCSabo
üzenetére
Elolvastam ezt a pár szösszenetet.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én érzek belülről egy fájdalmat.
Pedig egyáltalán nem kéne. Miért van ez? 
-
-
polonic
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
Köszönöm!
Győzelem! Eltűnt a piszokja.
-
polonic
félisten
Na megtörtént a vga csere. Semmi gond eddig.
Úgy csináltam, hoyg driver leszed, csökkentett módban driver sweeperrel takarítás.
Viszont ott maradt a programok és szolgáltatások között egy nvidia-s bejegyzés, nagyon bántja a szememet, nem akar eltűnni a kis szemét.
Hogy lehetne ezt eltüntetni? Mert ha rányomok, hogy szedje le, akkor nem ajánlja föl, hogy kiszedi innen a listából, hanem ez történik: -
polonic
félisten
válasz
Steelmanus
üzenetére
Ez közel sem így van. Régen (jó régen) volt az avira nagy fals gyár. Most már egyaltálán nem igaz. Nézd meg az av-comparatives tesztjeit. Nagyon közel van az elsőkhöz. A felismerése meg az egyik legjobb.
(#33601) RMZ250
Fogalmam sincs, hogy miért tűnnek el neked. Nem tudok mást mondani, mert én a windowsosat használom. Nem teszek fel más minialkalmazást. Google tud ebben segíteni.
-
polonic
félisten
válasz
Medvelászló
üzenetére
Print screennel nem fog menni. Nem tud 3d alkalmazásból képet lopni, ezért van az a jelenség, amit leírtál.
Külső program kell hozzá, fraps. Ezzel tudsz képet menteni.
A linkes dolgot nem értem.
-
polonic
félisten
Vga cserénél újra kell aktiválni a windowst?
-
polonic
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi!
Feljegyzem ezt a program nevét. Majd figyelek.
Én sem szeretném, hogy akármi ott maradjon az NV után.Pont a múltkori miatt kérdeztem ezt. Elvittem szervizbe, ott megnézték, kitakarították és utána jó lett. Mondjuk játék alatt fagyott néha a gép. Ez felettébb érdekes, mert most utólag kiderült, hogy nem ehhez kapcsolódott a probléma, hanem vga ram hiba. Most már tipikusan azokat a tüneteket produkálja, amik ahhoz köthetőek. Pont ma kezdte el csinálni. A windows is letiltotta a videókártyát. Úgyhogy videókártyát kell cserélnem. Pont a legjobbkor ez is. Már erre a konfigra nem akartam költeni, majd valamikor a bulldozer után akartam újat venni. . .
-
polonic
félisten
A win7 túléli szerintetek, ha nvidia-ról amd vga-ra váltok?
-
polonic
félisten
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Mindig a win7 indulása után szoktam csatlakoztatni. Előlapi usb-re van dugva, nagy a valószínűsége, hogy volt előtte ide csatlakoztatva már valami. Majd akkor bedugom hátra.
Igen, csak ezzel a programmal volt gondom. Na akkor majd ezt is feltelepítem úgy, ahogy írtad. Egyébként egy fiók van mindkettő gépem. És ezek trial verziók voltak, nem buheráltak, meg warezoltak, nem díjazom az ilyeneket.
-
polonic
félisten
Az miért van, ha külső usb-s vinyóról másolok, vagy rá másolok, akkor teljesen belassul a rendszer? Az ie alatt is a tabok nagyon lassan nyílnak meg, az egész böngésző lomha. Mse 2 béta van vírusirtónak, kikapcsoltam a rezidens védelmét, de így is megmarad a jelenség.
Egyébként tök jó, hogy az ikoneltűnéses esetet is beírtam már mikor, és nem igazán válaszoltak rá. Egy ember próbálkozott segíteni, de az is abbamaradt.
-
polonic
félisten
válasz
oilver1
üzenetére
Én inkább azt mondom (és most szembeszegülök Morden24 kollégával
), hogy ne tegyél fel codec packot. A wmp12 már alapból lejátszik sok fájlt, feltéve ha ezt akarod használni. Aztán ha mégis olyan fájlba futnál, amit a wmp nem visz, akkor feltehetsz egy vlc media playert, ingyenes, szinte minden létező fájlt lejátszik feliratostul, ehhez nem kell külön codec pack sem. -
-
polonic
félisten
válasz
- = Zk = -
üzenetére
Úgy van, ahogy a fórumtárs is írja. Bebootolsz a lemezről, frissítést választod és mehet. Én is így tettem helyre a rendszerem régebben. Viszont a telepítés végén aktiválni kell a windowst, mint a tiszta telepítés után.
-
polonic
félisten
Egy kérdés!
Szervizben volt a gépem. Ott előcsalogatták a rendszergazda fiókot. Hogy tudnám én visszacsalogatni az odújába? -
polonic
félisten
válasz
MomoSinX
üzenetére
Sokkal jobb hogy száműzték belőle a hülye xp kinézetet, fölösleges beletenni ilyet. Ez sokkal jobb, használhatóbb és mellesleg szebb is.
Azt meg nem értem, hogy minek kéne a vram a desktopnál? Nyugodj meg, ha játékot indítasz akkor az erőforrások maximálisan a játék rendelkezésére fognak állni. -
polonic
félisten
Jóvanna, nem olvastam én el ezt a vackot ott.

Egyébként meg kilőttem ezt a valamit és indul minden. Csak a black ops-ot telepítettem most. Ez elindult. A mai napon egy flash frissítés történt, akkor volt még egy mse 2 legújabb béta, winupdate, ezelőtt pár nappal meg egy legfrissebb realtek audio driver. Nem hiszem, hogy ezekhez tartozna. Hogy ez mihez tartozhat, azt nem tudom. Idegesít, hogy mi a jó francnak telepedik oda ez az istentudja milyen védelmi hülyeség, ami úgy nem ér semmit, ahogy a többi. -
polonic
félisten
válasz
Zenador
üzenetére
Te nem látod, hogy az egész tálca egy gyorsindító sáv? Ugyanaz szinte mint régen, csak kibővített funkciói vannak.
Az meg szerinted a windows hibája, ha meghekkeled, hogy legyen régi vacak gyorsindító rész és nem működik. . . Meg milyen patchet akarsz erre a hekkelésre?
-
-
polonic
félisten
válasz
szepsy
üzenetére
Aki küzd a napi betevőért, annak nem telik semmilyen számítógépre, főleg nem olyanra, mint a tiéd, nem vesz új videókártyát, örül, hogy enni tud. Csak, hogy tisztában legyél vele, mit jelent ez.
Ha meg a gépet is loptad, akkor légy igazán büszke magadra.
Ezzel lazítani, hogy is mondjam. Elkurvult egy világ. -
polonic
félisten
válasz
12-es csaj
üzenetére
Igen, ezt tedd meg.

Igen, ingyenes marad. Semmi jelét nem látni, hogy fizetős lenne. -
polonic
félisten
válasz
12-es csaj
üzenetére
Nem frissíteni kell. Tiszta telepítéssel kell feltenni. Ha 64 bites a rendszer, automatikusan a 64 bites települ.
-
polonic
félisten
-
polonic
félisten
Ez gadget eltűnés vagy nem a windows szelleme miatt van. Nagy titok őrzi a kiltétét.
Ez téma volt nem régen. Van akinek eltűnik, van akinek nem. -
polonic
félisten
válasz
Kolondrum
üzenetére
"Használd 10 évig a 32bitet rekj fel egy 64-est és azonnal meglátod"
Szerinted amíg nem volt 64 bit, addig mit használtam?
Vistával váltottal 64 bitre, ott sem volt semmi probléma. Itt meg még annyi sem.Én nem vettem észre hogy más lenne működés közben egy 32 bites program 64 biten. Ezt nem is értem. Fejtsd már ki! Talán lehet, hogy az IE meg nem is olyan rossz, főleg a védett mód miatt. De ez most itt mindegy is. Ez lényegtelen.
Ha meg a vírusírtóval van a baj, akkor miért a windowst hibáztatod? Nem a microsoft csinálta azt a vírusirtót, hacsak nem MSE-t használsz. -
polonic
félisten
Asztalin, 64 biten másodszorra ment föl.
Aktív témák
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone topik
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Milyen videókártyát?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Fujifilm X
- TCL LCD és LED TV-k
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Apple iPhone 11 - népalma
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell 14 Latitude 7450 WUXGA 2in1 Touch X360 Ultra5 135U 12mag 16GB 512GB Win11 Pro WiFi7 Garancia
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Pedig egyáltalán nem kéne. Miért van ez?
), hogy ne tegyél fel codec packot. A wmp12 már alapból lejátszik sok fájlt, feltéve ha ezt akarod használni. Aztán ha mégis olyan fájlba futnál, amit a wmp nem visz, akkor feltehetsz egy vlc media playert, ingyenes, szinte minden létező fájlt lejátszik feliratostul, ehhez nem kell külön codec pack sem.