Hirdetés
- Monitorok tucatjait hitelesíti az új GeForce driver
- AI-ra hangolta legújabb NUC mini PC-jét az ASUS
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
üzenetére
Valószínűleg ahogyan te is mondtad: valamilyen rendszeralkotóelemmel összeakad a Nero, ami 64 bit esetén nem történik meg.
Feltételezve persze, hogy az egyetlen különbség a 32-64 bit volt, bármiféle szoftveres vagy hardveres eltérés nélkül. Ja, és akkor még lehettek a driverek is, azok mindenképpen különböznek 32-es és 64-es rendszer alatt.
Egyébként ahogyan a fórumban olvastam, a Nero korábbi verziói iszonyat rapszodikus viselkedést tanúsítanak. Értsd: valakinél megy gond nélkül, másoknál meg sem nyikkan. Az én személyes véleményem is az, hogy a teljes programcsomagtól olyan távol kell tartania magát az embernek, amilyen messze csak lehet. Író amúgy tényleg csak jobb van, és természetesen itt az ingyenesekre gondolok.
Házi videók, dvd-k készítésére tényleg teljesen jó a movie maker, én is használtam már nem egyszer. Persze nyilván igénytől függ, de ingyenes alternatívaként teljesen jó.
Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Micro Four Thirds
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen okostelefont vegyek?
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD FX
- Dell notebook topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bomba ár! HP ProBook 445 G8 - Ryzen 3 5400U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest