Aktív témák
-
Goodman
tag
eh, windowson botot... az olyan is lesz, mar bocs :)
-
Panther
HÁZIGAZDA
Mármint le lehet tölteni?
(Vagy le KELL törölni, hogy tudjak regisztáli? Ezt nem tűnik valószínűnek... :) ) -
Panther
HÁZIGAZDA
Na mert a ''Vezérlőpult -> Felügeleti eszközök -> Szolgáltatások''-at megtaláltam, gondolom itt lehet ezt beállítani. Csak ugye abban sem vagyok biztos, hogy ez a Sevice-mód erre való-e. Mindenesetre az előbi helyen NEM LEHET HOZZÁADNI! Módosítani, törölni, azt igen, de hozzáadni NEM! Tiszta szívás.
Igazából egy IRCs Botot szeretnék futtatni (és így van az EXE-nek command line paramétere is...) a suli gépén, de a rendszergazda sem tudja, hogy hogy kell kezelni és hogy mire való a Service-mód :) -
Panther
HÁZIGAZDA
Kérdésem az lenne, hogy hogyan kell Windows 2000 Server alatt programokat úgy futtatni, hogy azok akkor is fussanak, amikor már kijelentkeztem? Ha jól tudom, ez a Service mód. És ha ez az, akkor hogyan lehet ehhez a ''Service-listához'' egy új programot hozzáadni? pl. ''C:Program FilesFTPftp.exe -allowupload''? Természetesen rendszergazdaként bejelentkezve... :)
(Ne kérdezzétek ez milyen FTP program, csak kitaláltam.)
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Antivírus szoftverek, VPN
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest