Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Indiant
addikt
11 alatt sem lehet belépni a webes outlookba edge-el? (mint 10 alatt)
-
Indiant
addikt
válasz
üzenetére
Köszi, ez egész ígéretes volt. Aztán a végén kiderült, hogy mégsem a lokalizált ISO-k vannak ott. De ez sem lenne gond. Az érdekes a 800kb-os svfx.exe. (egy Autoit fájl) Amit ha megnyitsz, elkezd valamit vadul keresni. Állítása szerint svf fájlokat. Csak ezt a keresést nem hagyja abba, pedig az említett fájl ott van mellette. Két futtatás után is gyanús... csak Feladatkezelőből lehetett kilőni.
-
Indiant
addikt
válasz
Fehérsólyom
üzenetére
Azért vicces, hogy ezt neked kell intézned, egy rendszer partición.
-
Indiant
addikt
válasz
Fehérsólyom
üzenetére
Én azt olvastam a neten, hogy ilyen esetben a Font könyvtár tartalmát kell törölni. Nem bír a betütípusokkal. [link]
Mondjuk, hogy akkor miért nem ezt írja ki, .... -
Indiant
addikt
Szerintem vissza lehet vonni az update-et. így visszakapnád a 10-et.
"mire figyeljek, hogy ne fussak bele megint ebbe a vállalti felhasználású verzió telepítésbe, illetve hasonló szívások..." - szerintem csak olvasni kell.
Kizárt, hogy abból nem lehet kilépni, pláne, hogy elképzelni sem tudom miképp léptél bele.
Formázásnál az is törlődik(office)...., szóval nem veszíthetsz. -
Indiant
addikt
válasz
szucsinka
üzenetére
Remélem tudsz angolul:
"So i found the issue , it was the power plan settings as soon as i switched my power plan from ballanced to power saving my cpu usage dropped from 100% back to 3% and my cpu temp dropped from 60c back to 45c . I then switched all the advanced settings to perfromance and it stayed the same .
I also switched back to ballanced cpu staright back to 100% and changed all my advanced settings to exacly the same as power saving cpu stayed at 100%" forrás -
Indiant
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Ma raktam fel egy Acer Aspire V5-re (i5). (A proci, a dx és a tpm piros) A gép szárnyal a win10-hez képest.
-
Indiant
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Eszembe sem jutna vitatkozni egy félistennel, de igen sokat dolgoztak rajta ,hogy a kezdeti jó Win10-et lerontsák, lelassítsák, kiheréljék. (ha valami hiba van, javítani már nem lehet. Csak törölni és újat telepíteni)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kuponkunyeráló
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen TV-t vegyek?
- OLED TV topic
- LEGO klub
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Köszi, kipróbálom.