Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Riasztó topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mit tud egy nagy név? Teszten az Acer Predator Orion 5000 PC
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csorbi
addikt
az itt-ott felbukkanó néhány hőbörgőtől eltekintve ezt az emberek nagy része használja is.
Na ne mondd már nekem, hogy egy EU szintű rendelet az csak pár hőbörgő agyszüleménye. Ugyanmá..

Az (MS) online fiókról beszélek.
Majd, ha én nosztalgiázni akarok, akkor előveszem a képeket a háttérmentésekről, nem gondolod? Hát mi a f*sz köze van ehhez bármelyik nagy tech cégnek, hogy én 10 évvel ezelőtt tűhegyre pontosan hol álltam, mit csináltam, mit ettem, meg kivel voltam? Őszintén?
Csak amihez engedélyt adsz.
Ezt neked kell tudni pórázon tartani. Például. 
De ott az adatvédelmi szabályzat, ott az ászf, olvastad már bármelyiket is? Ha neked csak natúr mindenmentes cloud backup kell, akkor nem biztos hogy a Gdrive a neked való csak azért, mert az egyik legelterjedtebb, majd' mindenbe beleintegrált, emiatt rettentő kényelmes. Ezek a cégek mind üzleti alapon működnek, szolgáltatásokat adnak el jó pénzért, és például Jolika néni lehet hogy teljesen elérzékenyül ha feldobja a telefonja hogy 3 évvel ezelőtt épp az unokáival fagyizott valahol. Márpedig sok millió Jolika néni van, pl. az USA lakossága 340 millió, és van még pár ország.

Remélem ebből lejön hogy Jolika néni is csak egy példa, viszont irgalmatlan nagy létszámot képvisel.betörtek hozzád mert az ócska szakadt lakótelepi ajtód egy nagyobb nekifeszüléssel be lehetett nyomni, és végignézték az összeset?
Ezt gondolom csak példa kedvéért írtad, nem pedig azért, mert személyeskedni akarsz.
Ha átgondolod, hogy ismerjük-e egymást, tudok-e bármit a lakhatási körülményeidről, hogy volt-e betörési előzményed, akkor azt hiszem sejted a választ. Nem kell túlgondolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Villanyszerelés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- Macska topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 12/128GB Fekete / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ezt neked kell tudni pórázon tartani. Például.