Hirdetés
- Megmutatta a Panther Lake-et az Embedded World 2025-ön az Intel
- Monitorkalibráló eszközök
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- 3D nyomtatás
- Hobby elektronika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
petakpa1 #23648 üzenetére
Én csak a magam módján fejeztem ki azt, hogy már rég minden infót megkaptál, ideje lenne a tettek mezejére lépni, bár tudom (mert átolvastam a nem kevés eszmecserét), hogy 250 km-re van a másik vas. Poénnak szántam, nem másnak.
Jó pár emberke válaszolt, a legkülönbözőbb megoldásokat javasolták (kvázi kivesézték a lehetőségeket) és többször is javasolták, elmagyarázták ugyanazt.
A legegyszerűbb megoldásoktól (sima telepítés pendrive-ról, legacy-ban stb) a (leg)összetettebb megoldásokig (adk, dism, reagentc stb) kb. mindent.
Válaszd azt a megoldást, amiről úgy érzed, hogy meg tudod csinálni és hajrá, ha majd ott leszel a vas előtt.
Egy olyan alaplapon szeretnél emulálni dolgokat, ami -technológia szempontból- fényévekkel előrébb jár, mint a másik, régebbi alaplap. Ennyi erővel virtuális gép alatt is gyakorolhatnál (legacy telepítés, mbr-gpt konverzió), mert pont annyira van vagy nincs értelme, mint két ennyire eltérő deszka esetében.Viszont azt gondolom, hogy kulturált hangnemben kérdezni és segítséget kérni itt a W11 topicban nem bűn...
Nem is állítottam az ellenkezőjét, csak arra figyelj, hogy figyelmesen olvasd el a válaszokat, mert többször előfordult, hogy egyértelmű választ kaptál, mégis a következő kérdésed meg arról tanúskodott, hogy az mégsem ment át...
Új hozzászólás Aktív témák
- LED világítás a lakásban
- Autós topik
- Megmutatta a Panther Lake-et az Embedded World 2025-ön az Intel
- Monitorkalibráló eszközök
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Villanyszerelés
- Direct One (műholdas és online TV)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás!Lenovo Legion 5 Gamer laptop! I5 10300H / GTX 1650Ti / 16GB DDR4 / 500SSD +1TB HDD
- Xiaomi Redmi 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest