Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Mindennél nagyobb: tesztpadon a Ryzen 9 9950X3D CPU
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Csupingo #11474 üzenetére
Ohh igen! Viszont csekkoltam, nem a VRAM csinálja. Amin túl vagyok:-frissítés 22H2-re
-a pipás manőver végigcsinálása
-futtattam a beépített memória hiba kereső javító valamit amit írnak az ilyen oldalak amik ezzel a hibával foglalkoznakHolnap megpróbáljuk megnézni a bioszt, hogy ott mi van beállítva... Tablet webkamerán át, jó buli lesz.
-
-
Samott
addikt
válasz
Csupingo #11250 üzenetére
Vagy akar keresztbe is lehet kotni egy audiokabelt. RCA dugoval meg egyszerubb.
-
King Unique
titán
válasz
Csupingo #10290 üzenetére
A nyomtató problémák még mondhatni reálisak, de azok sem minden eszközt, nem minden felhasználót érintenek, sőt nem is mindig minden Windows 10/11-verziót, mint a jelen cikk is mutatja.
Az USB-s gondok viszont inkább csak mese, meg amik vannak, azok nagy részét jellemzően 3rd party programok, antivírus szoftverek okozzák. A többi tekintetében meg kb. semennyivel nem rosszabbak a modern Windowsok a régebbieknél, sőt a modern Windowsok a natív támogatás okán pl. USB 3.X / 4 támogatása - kezelése terén eleve jobbak.
A Windows 10 meg ugye 2015-ben jelent meg, vagyis 7 éve, valamint a Home, Pro stb. általános kiadásoknál modern életciklussal, nem pedig rögzített életciklussal.
-
Spec
őstag
válasz
Csupingo #9317 üzenetére
Semmi sem terheli, látható is hogy tök 0% a Core load. Egyébként egy sima 24"-es monitor van rádugva, full HD-ban, megy 60hz-en, semmi extra. A rendszer hőfok 38 fok, a külső szobahőmérséklet is 27 fok jelenleg, meleg van a szobában sajnos. Szerintem simán fals adatokat mutat. MSI Afterburnerrel is megnéztem, ott is azonosan az értékek. Van valami amivel megnézethetném még esetleg?
-
Csengődi
csendes tag
-
Lenry
félisten
válasz
Csupingo #8610 üzenetére
na de ha darabokra szedem és fel tudom mutatni, hogy "ez! ez volt a rossz!" az oké.
de ez így? csináltam egy új installert ugyanazzal az MCT-vel, és felmegy? ne má... az előző installer hogy tudott pont ebben a formában nem működni? mert ha - teszem azt - hibásan másolódik rá valami fájl, akkor gondolom dob valami exceptiont és az egyértelmű.de ez így vudu. és az ilyet nem szeretem, mert nem tudom mitől jó és mi miatt lesz rossz legközelebb.
pláne, hogy Win10 és Win11 installer is csinálta pontosan ugyanazt a hibát.
-
King Unique
titán
válasz
Csupingo #7804 üzenetére
Ez így általánosítva megint nem feltétlen igaz, elég csak megnézni pl. W8 óta a W10-ben és W11-ben is megtalálható WinX menüt, amiből 1 kattintással közvetlenül elérhető egy csomó rendszereszköz, nem a vezérlőpultban vagy éppen a Start menüben kell matatni, mint a korábbi Windowsoknál.
-
törölt tag
-
akaido
addikt
válasz
Csupingo #5524 üzenetére
Eddig igen, de még egyetlen külső programot sem toltam fel.
Ezelőtt win 10 volt ugyanezen a gépen, voltak történések vele: Két év után elromlott az akksi, amíg ki nem szedtem, nem kapcsolt be a gép(nyilván nem a Windows hibája).
Aztán kb. fél évig nem működött a touchpad meg a billentyűzet, így USB-s perifériákkal használtam. Egyik rendszerfrissítés után meglepetésként azt jelezte "új hardvereket" talált: az eddig nem működő touchpad és a billentyűzet személyében...Hogy egyem a szívét, emlegettem a felmenőit...majd sima meghajtó program telepítéssel már működtek is.
-
zmav
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gitáros topic
- Hobby elektronika
- Mesterséges intelligencia topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Egyedi ékszerdobozka
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest