Hirdetés
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SONY LCD és LED TV-k
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
King Unique
üzenetére
Sajna nincs igazad! Én az 2.0!! verziótól követem. Nagyjából 93'-óta(akkor került hozzám az első 3db floppyn
) Onnantól mindet használtam! Most azt mondod semmi nem változott? Nos ez szimplán nem igaz! Hol a startmenü? Nem egyből az jön fel hanem egy csomó olyan sz@r amit nagyjából soha nem használok. De ha letakarítom akkor sem jön fel a normál startmenü hanem még kattogtatni kell hozzá. Biztosan kevés egér fogyott az USA-ban és tettek bele pár kanyart, hogy több kattintás=gyorsabb elhasználódás. Mert ami egyszerű azt meg kell bonyolítani mert az MS "úgy gondolja ez így jó lesz"!
Kicsit szar de nektek jó
Ezen nincs mit védeni. Két napja faragom, hogy használható legyen és még mindig sokkal több munka használni mint az előzőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Rövid időre leállhat a 8 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása
- ASUS routerek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Óvodások homokozója
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- AKCIÓ! Asus TUF A17 FA707RR FHD Gamer notebook - R7 6800H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB W11
- Apple iPhone Air 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) Onnantól mindet használtam! Most azt mondod semmi nem változott? Nos ez szimplán nem igaz! Hol a startmenü? Nem egyből az jön fel hanem egy csomó olyan sz@r amit nagyjából soha nem használok. De ha letakarítom akkor sem jön fel a normál startmenü hanem még kattogtatni kell hozzá. Biztosan kevés egér fogyott az USA-ban és tettek bele pár kanyart, hogy több kattintás=gyorsabb elhasználódás. Mert ami egyszerű azt meg kell bonyolítani mert az MS "úgy gondolja ez így jó lesz"!
Ezen nincs mit védeni. Két napja faragom, hogy használható legyen és még mindig sokkal több munka használni mint az előzőt.