Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Szerviz topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xelo
addikt
válasz
SpaceJam
üzenetére
szvsz manapság már majdnem minden szoftvert "béta" állapotban (vagy minőségben) adnak ki. legyen az windows, játékok, adobe szoftverek új verziói, stb. nem jó, de ez van. sokkal könnyebb és gyorsabb (na meg olcsóbb) a cégeknek élesben a felhasználókkal "megkerestetni" a bugokat. én minden frissen kiadott programot úgy kezelek hogy egy teszt, akár "stabil" verzióként van megjelölve, akár nem. ezért vagyok pl windows insider, xbox insider, telefonomon is olyan oprendszer fut, ami hivatalosan majd köv évben jelenik meg, stb, mert tudom hogy manapság már nincs olyan hogy végleges kiadás, vagy ténylegesen kész program. ettől függetlenül megértem, és egyetértek azzal, hogy átlagfelhasználóknak ez bizony szopóka tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 256 SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest