Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
válasz
liszi70
üzenetére
Azért is tesznek kevesebb SATA portot mert több M.2-es csatlakozók vannak már a lapokon. Nekem a mostani fő gépemben 4 SATA port van, és 3 M.2-es. Ebből nekem egy 2TB-os SATAIII HDD, és egy régi 120GB-os SATAIII SSD van használva, és a 3 M.2-esből kettő foglalt.
De én pont amiatt is léptem meg a Synology DS418-at már jóval korábban, amiben elsőnek 2x4TB-al indultam, de két év után lett benne a 2X4+2X18TB, mert túl sok helyet foglalt a média tartalom, és macera volt mindig TV-re kötni hogy megnézzek valamit, és ezt a NAS nagyban megkönnyítette. De az is igaz hogy azóta pendrive-t alig használok, mert ott a NAS amin gyorsabban átviszek mindent másik gépre ha kell.Így én akkor inkább NAS-t vennék, igaz árban ez is húzós lehet, de hosszútávon megtérülhet, mert hálózaton bármiről akár bárhonnan elérheted ami rajta van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Heroes of Might and Magic: Olden Era - Középpontban a Necropolis frakció
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- Bomba ár! Dynabook Portege X40-K - i5-1240P I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest