- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen SSD-t vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Hobby elektronika
- Házimozi belépő szinten
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
De még mindig nem tudom, mi az a sok minden amit a 3-ba írsz... Nyilvánvaló volt, hogy azt nyomtam, és ha 0 lett volna mind, akkor nem indulna a linux se... Az a baj, hogy itt csak a hülyének nézés megy, és hiába írok akármit, úgy állnak hozzá, hogy biztos nem tudom, csak írom, tehát nem úgy van, ahogy írom. Azért mutattam meg, mert azt vártam, hogy majd a hülyeség helyett azt írja valaki, hogy mit kéne csinálnom, valami pluszt. A generáljak kódokat az egy leokézás. Legalább háromszor kérdeztem, hogy mi a beolvasás például. De ha meg semmi, csak azt az egy lépést írjátok le 8 szóval, akkor meg megint csak ott tartunk, hogy én mondtam egy nappal ezelőtt is, hogy generáltam, meg, hogy a linux elindul, de ti mondjátok, hogy ezt kell csinálni. De még most se derült ki, hogy ennyit kell csinálni, vagy be kell olvasni meg stb.. Mert direkt úgy írjátok, hogy ne derüljön ki, és hiába kérdezem, nem válaszoltok a kérdésemre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Már csak több évre szóló szerződésekben gondolkodnak a memóriagyártók
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Assetto Corsa Rally
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- 241 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest