- Computex 2025: felnőtt az AI?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Forrmell.enn
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Ezt érdemes elolvasni: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
sicc_innen
tag
Sziasztok!
Tudom, hogy gyakori kérdés, de sajnos nem találtam rá választ, hogy nálam az első indulás (bejelentkezés) sem jön össze a Win11-gyel.
Kiszedegettem a telepítőből NTLite-tal a felesleges összetevőket és telepítési beállításokkal kapcsolatos kérdéseket. Rufussal kiírtam usb-re az így lite-osított változatot (kevesebb mint 4 GB lett.)
A telepítés felment, be is bootol, de a belépéshez rögtön felhasználónevet és jelszót kér, nincs egyéb opció. Hogy lehet ezt kihagyni, átugrani?
A neten is csak olyan segédleteket találtam, amiben már bejelentkezés után mutatják a menüpontokból a felhasználónév és jelszó kikapcsolását. Nekem addig sem sikerül eljutni, mert az elején már nem enged tovább (maga az asztal sem jön be).
Lehet erre valami megoldás, vagy új telepítőt kell készíteni?
Köszönöm előre is a válaszokat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- 10 évbe telhet, mire az USA-ban gyártják az iPhone-t, az ára 3500 dollárra nőhet
- Nők, nőügyek (18+)
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- Napelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Computex 2025: felnőtt az AI?
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest