- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Androidos fejegységek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali fotós kérdések órája
- Monitor hiba topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
Aktív témák
-
bat_777
újonc
Helló mindenkinek!
van egy 6 gépből álló hálózati nyomtatás, hagyományos egy gépre telepítve és hálózatban megosztva anyomtató. 20H2 frissítés után eltűnik a megosztott nyomtató és mikor be akarom tallózni a megosztott nyomtatót látja a másik gépet, de mikor belépnék a másik gépre akkor hibát ír ki...ha a gépet, gépeket újrahúzom a 1909 es verzióval, akkor jó, miután a 20H2 felmegy, akkor van gond. Régebben is vagy 2 évvel ezelőtt volt ilyen problémám, de akkor régebbi verziót felraktam, megosztottam, működött és azóta is ment....most a 20H2 után van gond. Jelen állás szerint 1909el (tisztaszoftver, iskola) újrahúztama gépeket mindet és az egyik kliens gépet frissítettem be 20H2-re es nem megy, úgyhogy biztos, h ezzel van gond....Ganítom, h valamilyen hálózati gond lehet esetleg...
köszi
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- MIUI / HyperOS topik
- PlayStation 5
- Milyen asztali médialejátszót?
- Xbox Series X|S
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- One mobilszolgáltatások
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest