Új hozzászólás Aktív témák
-
operator10
senior tag
De kifogom.Pont azt írtam.Csak Partition Magicet ismerem, használtam már jópárszor,Qt partedet meg most hallom először.De mivel hogy abszolut Linux párti vagyok még jó hogy mindjárt kiprobálom
Viszont megvan a hiba oka.Rosz helyen van az mbr
Ez már biztos és ezért van hazavágva az egész winyó.Gondolom valamelyik linux telepítésnél voltam figyelmetlen és akkor tettem tönkre
Most már csak az a kérdés hogy hozom majd helyre? Fdisk/mbr???? -
operator10
senior tag
Debianom van
qtparted nincs
Egyébként valami hasonlóra gondoltam én is.Most xp-ben tulajdonságok-kötet, ellenőriztetem lement megkereste a kötet hibáit de a helyzet változatlan maradtMost azon agyalok hogy lemásolok róla mindent aztán megzüntetem a particiot, és létrehozok egy újat.Formázom stb aztán majd megltjuk, bár nemnagyon bizok ebben sem mert egy ismerösöm járt már hasonloképpen
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest