- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Fujifilm X
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
Aktív témák
-
Kepe
aktív tag
Sziasztok!
Köszi a sok hozzászólást!
Egyikötök kérdezte mé win98 csak? Azért mert ven egy pcdj red nevű progi, ami az me-n még igen, de xp-n és 2000-en már nem valami jól működik.
Mégpedig az a hiba, hogy dobálja a hangot Sb Live módban.
Hullámzik a hang. Próbáltam az Xp-ben lévő win98 emulálást, de semmire sem jó.
úgyhogy marad a win98 vagy win98se. De győzzetek meg, hogy melyik jobb.
Eddig hajlok a win98SE felé, mert a sima a procimat P2-esnek ismeri fel a sajátgépnél. Pedig a gép: P3 1200 Tualatin, Asus Tusl2-c, 512 mega ram, Abit Siluro GF2 MX400, SbLive 5.1, 40G Maxtor, Eicon Diva ISDn kártya. No meg Cd olvasó és író! Tudom, hogy az Xp jobb lenne, de nem lehet, Vagy buliba zenélgetés, vagy Xp.
Még egy kérdés: Miben jobb pontosan a IE6.0 Sp1 a IE5.5Sp2-nél?
És elég e a netről a IE6.0 Sp1-et leszedni ami 28 mega vagy kell a IE6.0 is ami 88 mega körüli? Mert mikor feltettem a 28 megást az úgy néz ki elég volt. Vagy?
Válaszaitokat Előre is köszönöm!
Tisztelettel: Kepe Byezzzzz
Aktív témák
- Ps4 és PC Játékok (Április 3. UP!) Olvass...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sandisk Portable SSD 2TB!
- Dell Latitude 5501,15.6" FHD,i5-9400H,16GB DDR4,512GB NVMe SSD,WIN11,LTE KÁRTYA,ÚJ AKKU
- 27% számlával! MSI Prestige 14Evo! 13700H / 16GB DDR5 / 1TB NVMe SSD Notebook!
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange Újszerű állapot 100% akku (2 ciklus)
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest