Hirdetés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos tablet topic
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatkoztak a Corsair kábelezést rejtő, Frame 4500X szériás házai
- Milyen monitort vegyek?
Aktív témák
-
bizi990
senior tag
Agobot wormom volt...
Kösz a segítséget!
bizi -
bizi990
senior tag
Azt hittem win update megvéd tőle, ezért nem is gyanakodtam erre. Így bizzon meg az ember a vírusokban... :))
Még az jutott eszembe, hogy a realplayer is mindig ment (mogyoro.hu). Mostanában volt pár cikk a kritikus hibáiról, nekem meg ezer éves verziója van fent, de már jön a legfrissebb.
bizi -
bizi990
senior tag
Most vettem észre, hogy 1-2 órával gép bekapcsolása után a lenti szövegű error bejegyzés árasztotta el az Event Viewer System Logját.
Source: DCOM
Access denied attempting to launch a DCOM Server using DefaultLaunchPermssion. The server is:
{00020906-0000-0000-C000-000000000046}
The user is Unavailable/Unavailable, SID=Unavailable.
Több órán keresztül kb 1,5 percenként volt.
Amik szerintem szóbajöhetnek: messenger, Apache, meg egy rakat adatbáziskezelő.
Tűzfal le volt kapcsolva, lehet az után jöttek ezek az üzik.
Kösz!
bizi
Elfelejtettem: szerintetek mi lehet ez, tudna vki segíteni, mert néha eldobja a netet a gép és csak win újraindítás után lehet újra connectálni? A win uptodate...
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest