Hirdetés
- Elengedte az AI gyorsítóinak kínai eladásait az NVIDIA
- Háremet tartana az adattárolókból a Chieftec letisztult dizájnú háza
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
- Formálisan, de hivatalosan bejelentette a Clearwater Forestet az Intel
- Gyorsjavítást kapott a visszavont, majd újra kiadott GeForce driver
- Videós, mozgóképes topik
- Apple MacBook
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Milyen egeret válasszak?
- Zsebre vágható Keychron billentyűzet a gyakran úton lévőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anor
csendes tag
Volna egy ilyen égetőm

és némi segítség kellene hozzá, hozzáértőktől.Jelen esetben egy Winbond W49F002U-12B DIP32-őt szeretnék vele égetni de nem nagyon tudom beállítani hozzá a kütyüt.
Nemrégiben egy ugyanilyen típusú chip-et sikerült vele nagynehezen meghegesztenem de az PLCC tokozású volt. Először nem is tudtam mire állítsam mert az eszözök közt nem volt pontosan ez a típus és mivel nagyon kezdő vagyok a témában nem mertem a "hasonló" típust választani. Aztán egy fórumon olvastam hogy nyugodtan lehet a W49F002U-t használni, mivel egy BIOS volt beállítottam és simán beletettem a FWH/LPC tokba, törölnöm sikerült is
de az új progit nem sikerült beleégetnem. egy másik fórumban szerencsére sikerült ráakadnom hogy ezt a típust a PLCC tokban lehet égetni nah már ezt nem értem, eddig a legtöbb bios-t tudtam az alsóban olvasni/írni ezt miért nem?? Na de itt van most ez a DIP tokozású vacak, szintén bios, kiválaszom újfent a W49F002U-t - Jah már az hogy a progi nem nagyon különbözteti meg hogy ez most milyen tokozás a PLCC-nél is a ZIF tokot mutogatta már azt nem értettem na mind1 - ez most DIP ez másba nem mehet mint a ZIF-be kiválasztom a külyüt beállítom a DIP kapcsolókat a rajz alapján, beteszem a chipet, nézzünk egy ID-t, semmi, alul felirat: Hardware Error: Check Power & connection
nézem nem világítanak a LED-ek, kiveszem, fogok egy másikat(PLCC) beállítom, beteszem, ID check, beolvassa. Na most mi van??? Hogy kell ezt a vackot beállítani? Lehet vele 1Ltalán írni ezt a chipet?Lécci segítsetek!!
Előre is köszönöm!!
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo drón - nagyon megkímélt, újszerű állapotban
- Eladó/Lenovo X240 Ultrabook/I5-4300U/8GB DDR3/12,5"/!!!
- Vivobook Pro 14" 3K OLED i7-11370H GTX 1650 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Számítógép és telefon segítség Windows, Android, iPhone (online vagy személyesen)
- ZOTAC RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 Twin Edge Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Itachi! Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D/ 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB Nvme SSD
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
de az új progit nem sikerült beleégetnem. egy másik fórumban szerencsére sikerült ráakadnom hogy ezt a típust a PLCC tokban lehet égetni nah már ezt nem értem, eddig a legtöbb bios-t tudtam az alsóban olvasni/írni ezt miért nem?? Na de itt van most ez a DIP tokozású vacak, szintén bios, kiválaszom újfent a W49F002U-t - Jah már az hogy a progi nem nagyon különbözteti meg hogy ez most milyen tokozás a PLCC-nél is a ZIF tokot mutogatta már azt nem értettem na mind1 - ez most DIP ez másba nem mehet mint a ZIF-be kiválasztom a külyüt beállítom a DIP kapcsolókat a rajz alapján, beteszem a chipet, nézzünk egy ID-t, semmi, alul felirat: Hardware Error: Check Power & connection
nézem nem világítanak a LED-ek, kiveszem, fogok egy másikat(PLCC) beállítom, beteszem, ID check, beolvassa. Na most mi van??? Hogy kell ezt a vackot beállítani? Lehet vele 1Ltalán írni ezt a chipet?