Új hozzászólás Aktív témák
-
cibus
senior tag
sziasztok.
van egy asrock fatal1ty z370 gaming k6 lapom.
most költözés miatt úgy alakul, hogy kellene wifi.
ahogy nézem van rajta 2 db wifi adapter vagy mi, de nem értem, hogy oda mi menne bele, mert szerintem az IO shild mögött nincs semmi (van csak én nem látom)
kérdés:
-mit kellene oda, hogy legyen wifim? (egy link lenne a legjobb)
-ha nem így lenne megoldva a wifi, akkor tudtok ajánlani valami olcsóbb pci-slotos wifit? csak egy falat kellene át lőni, szomszéd szoba, nem is nagy net, valami 100as alatti, így a gyors net sem lényeg, csak legyen valami.
köszike -
nyunyu
félisten
-
arpadvezer
csendes tag
Sziasztok!
Asztali PC összeállítása előtt állok és szeretnék a gépbe WiFi (legalább n-es) és Bluetooth (legalább 3.0) támogatást. Az alaplapra integrált megoldások drágák és AM3+-os alapokon nem is láttam ilyen extrákat. Arra gondoltam, hogy egy külön PCI-E-s bővítő kártya beszerzésével jobban járok.
Valami hasonló megoldásra gondoltam, mint az alábbi eszköz (megfelelő antennával a PC hátulján):
http://www.quietpc.com/gc-wb300dSzeretném kikérni a véleményeteket, hogy ajánljatok nekem ilyen eszközt. Sajnos a fentebb linkelt terméket már nem forgalmazzák. Olyan kártyát szeretnék, amit lehetőleg Magyarországon is be tudok szerezni és nem külföldről kell rendelni.
Köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Samsung Tab A7 Lite (LTE/4G) SM-T225
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- iPad Pro 11" M4 2024 256GB Cellular - Apple garancia, 100%, független, ezüst, doboz, számla
- Acer Nitro 5 AN515-54-77VS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged