- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Gaming notebook topik
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
vittuka
aktív tag
Pont ma delutan ugrott ki a szemem, amikor hazajottem es talaltam a kepernyo aljanal egy 4-5 pixelnyi sotetebb foltot.. Torolgettem ezerrel, semmi, mondom remek ez bizony panelhiba, holnap visszaviszem. Tesztelgettem, mindent megprobaltam de ottmaradt.. Mar annyira ideges lettem, hogy a regi jo modszert kezdtem alkalmazni, hogy mondom belerugok 2-t hatha eltunik. Elkezdtem kocogtatni az ujjammal ugy rendesen, mire egyszercsak lejjebbment a folt. Na mondom optikai csalodas, adok meg neki. Csinaltam egy feher teljes kepernyot es addig utogettem, amig teljesen el nem tunt a kep aljan. Valami kis kosz kerult oda be, nem tudom hogyan, lehet mar eleve bent volt, nembaj. Jobb vagyok mint a szerviz aki 2 het utan visszakuldte volna ezt ugyanigy.
vASalo azert probald meg hatha le lehet tuszkolni azt a ''panelhiba''-t a keprol teljesen...
-
Jostikacska
tag
Szia!
Lehet hogy nem sokat segít de érdemes lenne ugyanezt elmesélned/leírnod a Belinea (már ha van) magyar márkaképviseletének, fő forgalmazójának/importőrének is. Mond el nekik hogy nagyot csalódtál a márkában, a szervizben stb. Kérjél valamilyen formában kártérítést/kárpotlást és mószerold be a szervizt -
vASalo
tag
Hi Mindenki!
A történet eleje:
[link]
Visszaérkezett garanciális javításból a Belinea 102035W monitorom, ahova kb 2 hónapja került, mivel a képen van egy kb 2mm*2mm-es sötétebb folt. Mikor értementem, akkor derül ki, hogy a monitorral semmit sem csináltak. Elismerték, hogy ez nem pixelhiba, hanem panelhiba, de szerintük a ''gyári tűrésen'' belül van. Arra kérdésre, hogy mi és mennyi az a ''gyári tűrés'', azt a választ kaptam, hogy ''tegyek panaszt a fogyasztóvédelemnél, ha nem tetszik és különben is, úgyis csak találnak, valami szabványt, ami szerint nekik lesz igazuk...''
Én már feladtam, hogy ebből valaha is lesz valami, nem olyan zavaró hiba, együtt lehet vele élni. Viszont 2 dolgot nagyon nem értek: Miért kell a vevőt hülyének nézni? És ha már úgyis hülyének néznek, akkor mi tartott ezen közel 2 hónapig?
Ja és még annyi, hogy a monitor javítása közben eltörték, a monitor müanyag burkolatát, ami szerintük esztétikai hiba, és ennek javítása nem garanciális probléma csak saját költségemen válalják. Ezt az egyet sikerült elintéztetnem, súlyos k*rva any*zások közepette..
Nem akarok véleményt alkotni a szervízről, lehet, hogy ez csak egyedi eset és amúgy nincs velük gond, de úgy gondolom ez is hozzátartozik a teljes képhez. Az biztos, hogy a nem veszek többet Belinea monitor.
A Belinea monitorok garanciális javítását a Display Szervíz kft. végzi. (Ha ezt nem szabad ideírni, akkor légyszives törölje valamelyik moderátor. -
ALI_G
veterán
ha csak a pixel garancián múlik akkor mindegy, mert kipróbálom vétel előtt (van rá lehetőségem, mivel haverom dolgozik bent ahol venném).
Ha van hozzá kábel és árban egyezik, akkor már megfontolandó.
A panel típus mind1, de legalább ennyit, vagy megközelítőleg enyit tudjon. -
h_143570
addikt
A dinamikus kontraszt kikapcsolhatosaga model fuggo a moncsi leirasaban benne lesz, azt meg le lehet szedni a gyarto honlapjarol, viszont jo eselyed van ra, hogy nem fog zavarni.
Ne erts fere nem akartalak lebeszelni rola, mivel errol max a 204wt tulajoknak lehetne joguk, csak jobb ha tudodd, hogy kb mire szamithatsz a termektol. Termeszetesen nem biztos, hogy a dinamikus kontraszt zavarni fog vagy a most mar ''16.7'' millo szin megjelenitesehez hasznalt megoldas, mar ha a korekcios rendszer jol van megcsinalva. Ha van ra lehetoseged nezd meg elobben, nagy elektronikai boltokban alatalaban van ra lehetoseg, egyebkent ha viszonyitasi alap nelkul nem tunik fel akkor valoszinuleg nem fog zavarni.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- 23"-os HP Elite Display E232, FHD/IPS, HDMI-s monitor, garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- LG (45GS95QE-B) 45" 240HZ OLED QHD GAMER UJ MODELL! AKCIÓ!
- LG 32UL750-W Monitor, 31,5" 4K UHD USB-C eladó közel féláron
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged