- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Videós, mozgóképes topik
Aktív témák
-
vittuka
aktív tag
Pont ma delutan ugrott ki a szemem, amikor hazajottem es talaltam a kepernyo aljanal egy 4-5 pixelnyi sotetebb foltot.. Torolgettem ezerrel, semmi, mondom remek ez bizony panelhiba, holnap visszaviszem. Tesztelgettem, mindent megprobaltam de ottmaradt.. Mar annyira ideges lettem, hogy a regi jo modszert kezdtem alkalmazni, hogy mondom belerugok 2-t hatha eltunik. Elkezdtem kocogtatni az ujjammal ugy rendesen, mire egyszercsak lejjebbment a folt. Na mondom optikai csalodas, adok meg neki. Csinaltam egy feher teljes kepernyot es addig utogettem, amig teljesen el nem tunt a kep aljan. Valami kis kosz kerult oda be, nem tudom hogyan, lehet mar eleve bent volt, nembaj. Jobb vagyok mint a szerviz aki 2 het utan visszakuldte volna ezt ugyanigy.
vASalo azert probald meg hatha le lehet tuszkolni azt a ''panelhiba''-t a keprol teljesen...
-
Jostikacska
tag
Szia!
Lehet hogy nem sokat segít de érdemes lenne ugyanezt elmesélned/leírnod a Belinea (már ha van) magyar márkaképviseletének, fő forgalmazójának/importőrének is. Mond el nekik hogy nagyot csalódtál a márkában, a szervizben stb. Kérjél valamilyen formában kártérítést/kárpotlást és mószerold be a szervizt
Aktív témák
- Bluetooth hangszórók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- BestBuy topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Sekiro: Shadows Die Twice
- Kínai X99 lap + Xeon E5 V3/V4 + ECC DDR4
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- AOC AGON PRO PD49 - 49", OLED, 5120x1440, 240Hz, 1800R, 0.03ms, HDR400 - Új - Eladó!
- 23"-os HP Elite Display E232, FHD/IPS, HDMI-s monitor, garancia!
- HP Z32 31.5-inch 4K UHD Display - karcok a képen de így is gyönyörű!
- Philips Ívelt (1500R) monitor eladó - 34" 180hz,VA, 3440x1440p, HDR,
- LG (45GR95QE-B) QHD OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged