Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Khaal

őstag

válasz adalbert1 #3413 üzenetére

A betűk zavaróan kicsik szerintem, de ez ugye egyénfüggő. Próbáld ki hogy felrakod a CRT-d felbontását 1024x768 nál magasabbra és nézd meg hogy téged mennyire zavar, mondjuk 1152x864ben. Annál még kisebbek lesznek a betűk natív felbontáson, de a TFT képe azért élesebb mint a CRT-é.
    Nekem a 20-as wide TFT-t (1680x1050) közelebbről kell néznem mint a régi CRT-t (1024x768).

A válaszidőkről nem igazán tudok mit mondani, ha jól tudom 8ms a g2g, én nem látok rajt semmi utánhúzást, de engem még a 24ms se zavart a haverom többéves TFT-jén. Talán más fórumozók tudnak segíteni ebben a kb 1 éves viewsonic, belinea, philips, fusi 20-as wide-ok mind ugyanazzal az MVA panellel vannak szerelve.

Engem a fekete ami nagyon zavar, de nekem a CRT-n is eléggé le volt tolva a Brightness. Csak azt tudom mondani, hogy mindenképp érdemes leülni a kiszemelt monitor elé vásárlás előtt és megnézni natív felbontáson, normális fényviszonyok között. (Tudom ezt nem mindig lehet kivitelezni, de érdemes, főleg ha CRT-ről vált az ember)

Aktív témák