- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- ZIDOO médialejátszók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topik
Aktív témák
-
Khaal
őstag
válasz
adalbert1 #3413 üzenetére
A betűk zavaróan kicsik szerintem, de ez ugye egyénfüggő. Próbáld ki hogy felrakod a CRT-d felbontását 1024x768 nál magasabbra és nézd meg hogy téged mennyire zavar, mondjuk 1152x864ben. Annál még kisebbek lesznek a betűk natív felbontáson, de a TFT képe azért élesebb mint a CRT-é.
Nekem a 20-as wide TFT-t (1680x1050) közelebbről kell néznem mint a régi CRT-t (1024x768).
A válaszidőkről nem igazán tudok mit mondani, ha jól tudom 8ms a g2g, én nem látok rajt semmi utánhúzást, de engem még a 24ms se zavart a haverom többéves TFT-jén. Talán más fórumozók tudnak segíteni ebben a kb 1 éves viewsonic, belinea, philips, fusi 20-as wide-ok mind ugyanazzal az MVA panellel vannak szerelve.
Engem a fekete ami nagyon zavar, de nekem a CRT-n is eléggé le volt tolva a Brightness. Csak azt tudom mondani, hogy mindenképp érdemes leülni a kiszemelt monitor elé vásárlás előtt és megnézni natív felbontáson, normális fényviszonyok között. (Tudom ezt nem mindig lehet kivitelezni, de érdemes, főleg ha CRT-ről vált az ember)
Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Path of Exile 2
- Milyen okostelefont vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Megmentené a szemétteleptől a Windows 10-es gépeket a Google
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo 3
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- Dell Alienware AW2724HF - IPS / 360Hz - 3 év Oazis garancia
- LG UltraGear 45GR95QE-B OLED Monitor! 3440x1440 / 240Hz / 0,03ms / G-SYNC / FreeSync! BeszámítOK
- Dell P2720D - 27" 2K -több db- 2560x1440 IPS monitor - van hibátlan és apró hibás is olcsóbban!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged