Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
Honnan tudod, hogy 11-ből kellene állnia?

Nekem kb. 6-8 számjegyűek szoktak lenni a kódok. Csak most nem tudom megnézni, mert mindig kitörlöm. Ilyen hosszú kódra nem is emlékszem. Hacsak nem a fiók létrehozásánál kellett megadni. Azt már elfelejtettem, hogy milyen hosszú volt.
Vannak olyan SMS-ek is hol benne van egy session id is, tehát több kód is van az SMS-ben. Ilyenkor ezt kell megadni, majd jön egy következő SMS amiben benne van a password. Ezt szintén be kell írni, és akkor lehet használni a rendszert.
Meg van az SMS passwordöknek egy lejártati ideje is. Ez olyan 5-10 perc körül van. Szóval később eleve nem is tudod használni, újra kell kezdeni a műveletet.
Egyébként rengetegszer kér azonosítást a rendszer, és lövésem sincs, hogy neked pontosan hol, melyik műveletnél nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Manjaro Linux
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kis tárcsa kerül a nagy mellé a kameratelefonon
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Surface 4 - 15" 2496 x 1664 ~2k touch, i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProBook 445 G9 14" Ryzen 3 5425U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Apple iPhone 15 Pro/ 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia/ Akku: 88% / Gyári Garancia 2027.08.20ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest