Új hozzászólás Aktív témák
-
web100
csendes tag
Üdv! Én is kérnék segítséget....
Egy weboldalt szeretnék létrehozni.... csináltam weboldalakat eddig is,(pl. 5mpuval) de most egy új stílusú minőségit szeretnék önállóan összehozni. A menüsort megcsináltam eddig...a dhtml menu builderrel, de olyan gondom van, hogy a kódját beillesztettem a htmlbe meg minden... de nem jeleníti meg a dolgokat, úgy ahogy kellene... felmásoltam hozzá a szükséges fájlokat is. A másik dolog szeretnék, olyan dinamikus menük amire ha rákattintok akkor nem új lapon jelenjenek meg a dolgok hanem a menüsör maradjon látható és azon belül....mint a rendes weboldalakon, rem érthető ennek a kódját szeretném megtudni igazából... a menü és a hozzá tartó linkek forráskódját felhasználni.... a többi már menne szerintem.
Köszi a válaszokat!
Üdv.
-
web100
csendes tag
Üdv! Lenne egy kérdésem!
Van egy dinamikus menüm allwebmenus proval készítve. Azt szeretném megoldani, hogy vannak ugye a menük és ha rákattintok egy menüpontra akkor az ne új oldalon jelenjen meg hanem ugyanazon a menü oldalon és a menük ne tűnjenek el.. tehát az oldalon belül. Probálkoztam vele, de új oldalon jeleníti meg..
Ennek a forráskódja kéne htmlbe.
Kösz a helpet!
-
web100
csendes tag
megoldva
-
web100
csendes tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem..
A weboldalamra szeretnék elhelyezni egy kereső motort és egy hírlevél küldő progit, valamint egy naptárat amiben az aktuális eseményeket fel tudom tüntetni. Ezeknek szeretném a kódját megtudni. Csak html-ben programozok... php-t nem ismerem sajnos
Köszi a segítséget!
Üdv.
-
web100
csendes tag
Sziasztok!
Kellene nekem egy naptár ill. egy hírlevél küldő program kódja.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest