Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- A legdurvább (?) táblagép: ROG Flow Z13 és a Strix Halo
Új hozzászólás Aktív témák
-
web100
csendes tag
Sziasztok!
Kellene nekem egy naptár ill. egy hírlevél küldő program kódja.
Köszi!
-
web100
csendes tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem..
A weboldalamra szeretnék elhelyezni egy kereső motort és egy hírlevél küldő progit, valamint egy naptárat amiben az aktuális eseményeket fel tudom tüntetni. Ezeknek szeretném a kódját megtudni. Csak html-ben programozok... php-t nem ismerem sajnos
Köszi a segítséget!
Üdv.
-
web100
csendes tag
megoldva
-
web100
csendes tag
Üdv! Lenne egy kérdésem!
Van egy dinamikus menüm allwebmenus proval készítve. Azt szeretném megoldani, hogy vannak ugye a menük és ha rákattintok egy menüpontra akkor az ne új oldalon jelenjen meg hanem ugyanazon a menü oldalon és a menük ne tűnjenek el.. tehát az oldalon belül. Probálkoztam vele, de új oldalon jeleníti meg..
Ennek a forráskódja kéne htmlbe.
Kösz a helpet!
-
web100
csendes tag
Üdv! Én is kérnék segítséget....
Egy weboldalt szeretnék létrehozni.... csináltam weboldalakat eddig is,(pl. 5mpuval) de most egy új stílusú minőségit szeretnék önállóan összehozni. A menüsort megcsináltam eddig...a dhtml menu builderrel, de olyan gondom van, hogy a kódját beillesztettem a htmlbe meg minden... de nem jeleníti meg a dolgokat, úgy ahogy kellene... felmásoltam hozzá a szükséges fájlokat is. A másik dolog szeretnék, olyan dinamikus menük amire ha rákattintok akkor nem új lapon jelenjenek meg a dolgok hanem a menüsör maradjon látható és azon belül....mint a rendes weboldalakon, rem érthető
ennek a kódját szeretném megtudni igazából... a menü és a hozzá tartó linkek forráskódját felhasználni.... a többi már menne szerintem.
Köszi a válaszokat!
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- GAMER PC Eladó ! I5-10400F 500GB SSD 16GB DDR4 RTX3070 8GB!
- Fujitsu Lifebook U728 12" i5-8250 (4/8), 16/256 fémházas fullhd win11pro laptop eladó olcsón
- Meta Quest 3s 128GB VR Headset ajándék fejpánttal + 2 év CSEREGARI
- Egy szálon csúcs: új Intel i3 4,4 GHz 1215U, 6 mag / 8 szál, 16 GB / 1 TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest