- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már kevés lehet!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS ROG Ally
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
"nem akarták, hogy rosszindulatú php kódot töltsenek föl"
Oszt' annyira elővigyázatosak, hogy inkább nem oldják meg azt az igen bonyolult feladatot, hogy ne lehessen futtatni azt a PHP-kódot.
Amúgy lehet, hogy csak ezáltal lett meg a hamis biztonságérzetük, hogy ilyen metódusokat nem engedélyeznek. De ezek szerint SEMMILYEN, felhasználótól érkező adatot nem látnak szívesen, nehogy má' a júzer tudjon küldeni egy levelet mondjuk online felületen.
(Ja, egyébként nehogy úgy tűnjön, nem veled vitatkozom, jókat mondtál, csak nem értem az ilyen mentalitású rendszergizdákat.)
-
Inv1sus
addikt
Esetleg feltöltöd egy köztes szerverre az anyagot, majd a szóbanforgó szervernek csak egy url-t küldesz el, hogy honnan tudja a programod lehúzni az anyagot szerver oldalon a tárhelyről.
Hú hallod, tök jó ötletet adtál.
Nagyon köszönöm! Imádlak!
Arra gondoltam ebből kiindulva, hogy csinálok egy admin oldalt a tárhelyemen, ahol megszerkesztgethetik a tartalmakat aztán az ő oldaluk meg innen szedné le a kész html vagy xml adatokat. Kérdés, hogy ezt így engednék-e...
Csúcs szuper vagy!
Ez nekem miért nem jutott eszembe.
Köszönöm a hozzászólásod többi részét is, bár nekem kicsit kínai és ahogy mondtad, kicsi az esélye, hogy működni fog a megkötéseket miatt, amiről én még egyelőre nem tudok... Ja, egyébként nincs adatbázis se...
-
Speeedfire
félisten
Ne vedd már el a kedvét most. Úgy is rájön majd, hogy mit hogyan kellene csinálni. Mellesleg elég olcsón vannak már szövegírók.
Én már vagy 1 éve agyalok rajta, hogy mibe kellene belefogni. Egyelőre csak annyi zseton jön össze, hogy fizetem a tárhelyt, meg a domaineket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" / Intel Core i7-13650HX / 16GB / 1 TB SSD / NVIDIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest