- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen széket vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Van egy Kolink aw-12130 webkamerám és ujratelepítettem a gépet windows 7 64bit-re,így a kamera drivere nem jó és nem is találok a neten hozzá.
Valaki tudna küldeni egy 64bit-es rendszerhez való linket?Előre köszönöm.
-
Picimano55
csendes tag
Sziasztook.! Nekem olyan gondom van, hogy a webkamerát feltelepitem gépre és utána kiir valami angol hülyeséget és akármire is rámész semmit nem ér.. Nem tudjátok mit kéne vele csinálni?
-
BeerBier
senior tag
Üdv urak!
Nem tudna valaki fujitsu siemens DLV-B'6 os webcamerához Win 7 drivert?
Mindenütt csak Xp-st találok,és azzal nem akar működni.
(előzőleg winXp volt a gépen és azzal problémamentesen ment) -
bmollszeptim
aktív tag
már megvettem de sajnos nem megy win 7 64 biten. letöltöttem hozzá a Microsoft Webcam driver 3.2-öt ami a legujabb.de nincs semmi kapcsolat esetleg valakinek van valami ötlete LIfe cam 3000 ,64 biten hogyan futna?
-
bmollszeptim
aktív tag
sziasztok Microsoft LifeCam VX-3000 vásárlását tervezem.úgye ez működik win7 64 biten?hol találok hozzá drivet?előre is köszi.
-
Zsolt90
csendes tag
SEPIA SP-400 webcamhoz nincs valakinek drivere?
-
danikofic
csendes tag
Helló? Én nem válaszolni hanem kérdezni szeretnék.
Nekem is van egy Hama AC-150-es kamerám. Elhagytam lemezét és a PC-met miután kicseréltem nem tudom újra telepíteni a kamerát.Kérlek segíts, hogy honnan tudom letölteni vagy Te kitől kaptad meg (ha megtudta valaki adni!).
Mástól is szívesen elfogadok minden segítséget!!
Köszönök mindent előre!!! -
punk17
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Polaroid PDC 301 webcamera és nem találok hozzá drivert. A CD-t kidobta a tulaj véletlenül és nem találok hozzá drivert. Ha valakinek meg van át küldhetné. Köszönöm előre is
.
Róla lenne szó: -
ricsi1997
csendes tag
sziia nem találom sehol a webkamerám telepítőfájlait
Alpha Thomson Digital PC Camera ATD C-138. Tudnál nekem segíteni???ha neked meg vannak elküldöd erre a címre??? ricsi-14@hotmail.hu
légyszíves válaszolj minnél előbb köszönöm -
VIPowER
őstag
Sziasztok.
X-tensions XA-040-es kamerához keresnék drivert XP-re.
Valaki tud esetleg? Előre is köszi. -
Encsikő
csendes tag
Sziasztok!
Cam drivert keresek én is (mily meglepő
) néztem már a googliban, de sajna nem vezetett nyomra, ez az első camom, így nem is tom igazán milyen helyen érdemes keresni.
A pontos típus: inter chatpack CNR-CP5SP
A segítséget előre is köszönöm -
jucus76
csendes tag
Sziasztok.Nemtudna nekem valaki segíteni,hogy honnan tudnék a camerámhoz letölteni egy telepítőlemezt vagy vmit??mert eltünt
a camcsim tipusa:V-Gear.TalkCom RX7
Előre is köszönöm.Jucus -
Dreft
csendes tag
Hi!
Kaptam egy USB-s Webkamerát sajnos Driver Cd nélkül.
Sepia SPA-400
ennyit tudni róla.
A WIN7 és az XP sem ismeri fel. USB JPEG WEB CAM ennyi amit kiír az eszközkezelőben.
Próbáltam a neten keresni de 5 óra kutatás után feladtam.
Ha valakinek lenne valamilyen ötlete hogyan lehet életrekelteni, esetleg Driver hozzá azt nagyon megköszönném. -
TomyLeeBoy
tag
válasz
TomyLeeBoy #82 üzenetére
Megtaláltam...
-
TomyLeeBoy
tag
Üdv.
Egy napja keresem a driver egy kamerához de nem akar jó lenni. A kamerán annyi szerepel hogy Model: DC-4110, az xp pedig ismeretlen eszközként "Cif single chip"-nek írja eszközkezelőben. Ha valakinek van ötlete azt nagyon megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged