- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
Protezis
őstag
Az én véleményem, hogy nincs annál idegesítőbb, amikor egy oldal túl sokáig töltődik, és ez a teljesen flashban készült oldalakra az esetek többségében igaz. Lehet arra hivatkozni, hogy már a legtöbb helyen szélessávú internet van, de miért kell azt feltételezni, hogy a netező az egész sávszélességét az adott oldal letöltésére szeretné felhasználni

Jó dolog a flash, de ne akarjuk már a html-t helyettesíteni vele! Olyanra használjuk, amit nem tud a html. Sokkal jobb, egy alapjában véve html-ben készített oldal, amibe be van csempészve egy kis flash. Higyjétek el, össze lehet gyúrni a két dolgot annyira, hogy csak szakavatottak veszik észre egyből a határvonalakat. Nincs annál idegesítőbb, mikor rákatt egy gombra, és előbukkan egy progressbar. Egy átlagos oldal szöröstül bőröstül se haladja meg a 100 kB-t. (Ez persze nem vonatkozik a képekkel teletűzdelt galériákra).
A másik dolog, hogy a legtöbb teljes oldalas flashben szeret eltévedni az ember. pl. a szabványtól teljes eltérő módon elkészített linket elég nehéz felfedezni. Én 10-ből 9 flashen alapuló oldalon eltévedek, mert nem látom át az oldal szerkezetét, számomra teljesen logikátlanul vannak elhelyezve a dolgok.
Ez az én véleményem, kövezzetek meg, ha nem így látja a többség!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mod: #46: erről beszéltem
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Linux kezdőknek
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- További aktív témák...
- LG 48C5 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
- Eladó Nokia 5.4 4/64GB kék / 12 hónap jótállás
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- LG 75QNED86T3A / QNED / 75" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)