Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.geeZ
aktív tag
válasz
-Faceless-
üzenetére
Én megvettem HO miatt 9K-ért az itthoni géphez, nem akartam drágábbat. A képminőség szo-szo, nem vészes, bár mintha gloria lenne mögöttem, ha beég a háttér. Nagyon halszemes, feleslegesen belátja az egész szobát kb, de csak a nagy felbontáshoz képest rossz a minőség, azért bőven veri az átlag laptopos cameket.
A halszem torzítást én levettem OBO filterrel, a hang viszont borzasztó, egyszerűen nem értenek, annyira dobozhangú, ahogy a lenti videóban is hallani. Elkezdtem hekkelni a hangbeállításokat ekvalizerrel (APO), mostmár talán érteni a beszédet, de elkezdtem mikrofonokat nézni mellé (szívesen veszem az ajánlásokat!). Az Iriun webcam fényévekkel jobb volt hangban és képben egy iphone-nal, de sajnos többször kékhalálozott tőle a gépem vidkonf közben. Még gondolkozom, hogy visszaküldjem-e...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7280,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4, 128GB SSD,WIN11, 2 KAMERA
- BESZÁMÍTÁS! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás / ÚJ AKKUMULÁTORRAL!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest