Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Micro Four Thirds
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Idén lesz tíz éves az AMD Socket AM4 foglalat
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Androidos fejegységek
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
válasz
Audiotourist
üzenetére
Az előttem szólónak igaza van. Legközelebb használd a keresőt topicnyitás előtt.
Zárom. -
Audiotourist
tag
Sziasztok!
Van egy óriási problémám.
Van nekem egy Western Digital 80 Gb-os pata vinyóm. Illetve nem is nekem, hanem édesanyámnak. Egyik napról a másikra eltűntetett egy system file-t, így nem boot-olt be többé az xp. Hát mondtam, én nem javítgatom, úgy is ráfért volna egy format. Kivettem, beraktam neki egy másik vinyót, ezt a WD-t meg beraktam az én gépem Mobil Rack-jébe, hogy lementsem róla az adatokat. Természetesen normálisan jumpereltem (az én satás vinyóim mellé, beállítottam master-nak) Aztán uccu neki. Már a gép boot-olása is roppant lassú volt, de felismerte a rossz hdd-t ( a bios-ban is leellenőriztem), aztán windows alatt lemezkezelőben , mondom megnézem mi a helyzet. Hát nem ismerte fel egyáltalán. Se aktívként, sem sehogy. Aztán get data back progival is megnéztem de ugyse semmi. Aztán összevissza dzsámpereltem, de ugyse csinált semmit.
Elvileg van rajta 2 partíció, és rengeteg adat, amik igen fontosak.
Ha valaki tud valami megoldást, kérem segítsen!!!
köszönöm.
Aktív témák
- Google Pixel topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Samsung 9100 PRO 1TB (hibás)
- Western Digital WD Purple 4TB - WD43PURZ - Új - Eladó!
- Eredeti fake/full kamu 1TB SSD + kamu 512GB sd cardel (ajándék)! Oktatás, blog, prezentációs célra!
- Toshiba KXG50ZNV1T02 1TB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN7100 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 27% - ÚJ ASUS ROG Strix 27" XG27AQDNG OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- 27% - Passzív MiniPC! Intel Core i5-8350U / 16GB DDR4 / 512GB NVMe SSD!
- GAMER PC! Ryzen 3900X / RX 7600XT 16GB / B550 / 32GB DDR4 / 500GB NVMe! BeszámítOK
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest